Projektovanie zodpovedajúce sieť pre vysoké kolektor / mozgov Zout

A

arebee

Guest
Nazdar.

Som navrhovaní naladenej spoločný emitor RF zosilňovač na asi 100 MHz.

Ako sa vyrovnať s vysokým kolektor výstupná impedancia na nízkom zaťažení odporu?

Ja som simulácie a zberateľ impedancia je pomerne veľký, asi 100 kohm.Ako sa vám zápas to povedať zaťaženie 50 ohmov?

Je to naozaj potrebné, aby zodpovedala mezistupňový impedanciou v viacstupňovú zosilňovač?Bude reflexie byť problém medzi fázou (na rovnakom PCB)?

Pozdravy,
RB

Niečo sa deje s vaším simulácie.Mal by ses impedancia o niekoľko rádov nižšie na 100 MHz.

Sorry, chcel som povedať, spoločné-base.

(So spoločným vysielačom a R = 50 ohmov dostanem okolo | Zout | = 400 ohmov, ale spoločného základu dáva mi | Zout | = 120k ohmov)

Stále sa spoločným základom, shunt kapacitné ako CBC (čo by malo byť niekoľko pF) by mali znížiť impedanciu.Mimochodom, tam sú klasické LC siete, ktoré môžu mať hodnoty, ktoré transformácie impedancie na žiadne iné impedanciu.Problém je šírka pásma.Akonáhle budete chcieť väčšiu šírku pásma, impedancia záťaže transformovaná na tranzistore strana bude mať menšie skutočnou súčasťou.

Prečo ste na prevádzku spoločného základu?To je dobré pre stabilitu, ale zlé pre zisk.

Áno, bol som používať spoločný základ pre stabilitu.Urobil som skúšky a spoločného základu Zdá sa, že vyššia ako Y21 cascode ale slighly vyššia Y12.Vymeniť zníženej Y21 za znížené Y12 versus spoločnej žiarič zdalo rozumné.

Ja som skúsiť spoločné vysielačom predtým, ale alignability a stability, že mi problémy a musel som sa veľa načítať vstupné a výstupné porty ho vyriešiť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back