Projektovanie Viterbi dekodér vo VHDL

M

mamerm77

Guest
Vážení, snažím sa desigen Viterbi dekodér vo VHDL, nemá niekto mi môže pomôcť s dokumentáciou, alebo zdrojový kód pre Viterbi kódy Díky moc [/b]

Robím impelemnetation na Viterbi dekodér vo VHDL FPGA na doske, môžete nájsť nejaké dokumenty?

Môžete si nájsť kód opencores.org a materiálu je možné nájsť na digitálne komunikácie knihe Bernard Sklár therez ďalšiu knihu, ktorá i dont remmember presne, ale Itz titul je niečo ako digitálny dizajn s VHDL, kde sa opisuje ako príklad MFŠ haneet

Ďakujeme haneet, mám základný problém, neviem, ako začať, viem, že musím použiť konvolučná kód a kríkmi diagram, ale ako začať? Je to trochu komplikované

Tak som sa WLD naznačujú, pochopiť podstatu a realizovať pod pojmom MFŠ schéma ..

Je tu veľmi dobrý C + + kód Myslím, že môžete previesť ľahko do akéhokoľvek jazyka, vrátane VHDL, Verilog, atď .. pomerne ľahko. Napísal to držal v prípade, ak niekto hľadá to isté. S pozdravom, Neo

plz snd mi VHDL kódu pre konvolučná kodér n Viterbi dekodéra ........ alebo tel mi, kde môžem získať tento kód thanqu vopred

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back