Projektovanie čip alebo keramické antény podľa riekou

A

aangles

Guest
Dobrý deň, chcel by som vedieť, či je to možné tak simulovať alebo navrhnúť keramické čipové antény podľa riekou apartmáne 5.5. Ja pracujem s senzorových sietí a sme čipovými antény, a budem musieť simulovať, keď sú tieto antény integrované do our obvodoch. Ďakujem moc S pozdravom Albert

Dobrý deň, možno by som mohol pomoct, alebo nie. Urobil som nejaké simulácie poľa pomocou keramické antény (od Vypredané). Mám simulované im SuperNEC (ako dipól, pretože jeho podobné vyžarovací diagram) s cieľom získať jej vyžarovací diagram. Potom som simulovali kŕmenie linky s ADS meniace antény o 50 ohmov porty (očakáva impedancia). Niektorí sa snažia a chyby sú nutné, ale zdá sa, že fungujú správne. Ak potrebujete môžem vám dať viac informácií. Ale ja som nikdy nebol navrhnutý svoj vlastný keramický / čip antény. Veľa šťastia, Enric.

Dobrý deň, ale ja používam riekou. Nevadí, ako si predstaviť antény geometriu superNEC? Tieto keramické antény môžu byť so klikatila monopols? S pozdravom

Dobrý deň, som simuloval každý keramický anténa ako dipól primerané pre moje prevádzkové frekvencie (dĺžka = 0,45 * lambda, približne). Prepáčte, ale nemôžem vám pomôcť s riekou (ale toto fórum je plné skvelých dizajnérov!).

Urobil som nejakú prácu s voľným riekou Lite verzia 6. Jeden z ich cvičení je modelovanie keramické patch anténu. S verziou Lite musíte predpokladať, keramika je konečná hrúbka ale nekonečné X & Y. Vyzerá to, že celé riekou môžete modelovať matice patchov ľahko. Ja som len pracovať na bowtie vložené do PCB.

Dobrý deň, naozaj?? keramická anténa? a čo sa stane, keď je moja anténa je druh keramické čipovej všesmerovou anténou. Alebo napríklad jeden z fractus keramických antén na pásme 868MHz ISM? Ďakujem moc S pozdravom Albert

Myslím, že tam sú dve jednoduché predpoklady pre simuláciu keramických čipové antény: - vaše 3D riešič najviac byť schopný zvládnuť zložitú geometriu - čo potrebujete vedieť o geometrii dúfam, budete schopní odpovedať na obe otázky sami. Myslím však, že nepoznáte presný geometriu napr fractus časti. Budete potrebovať Xray alebo microsection fotografie viacvrstvové konštrukcie zistiť to. Tiež keramické permitivita musí byť známy. Simulácia čipovú anténu, ako je λ / 2 dipól by chýbať dôležité vlastnosti z elektrickej malú anténu, najmä vysoké Q a príslušnú malou šírkou pásma an de doladenie účinky tým, že v prostredí.

Dobrý deň, myslím, že geometria je fraktálne a zodpovedá Hilbert fraktálne antény. Preto by som mal skúsiť vložiť Hilbert geometriu na riekou, pomerne komplikované? Vďaka Albert

Hilbert geometrie alebo čokoľvek, musíte vedieť, 3-D design viacvrstvovým keramickým modelovať to presne. To môže byť poučné používať literatúru návrhy, ale nebude dávať odpovede na skutočné antény. Podľa môjho názoru, "fraktál" bod je predavač slogan, ako o základné technické funkcie pre elektrické malý (l <λ / 4) antény.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back