programovanie CY7C68013A v MCS51 zostavy?

V

volkantr

Guest
Ahoj všetkým, mám projekt na Manchester dekódovanie, som sa snažil, aby to s PIC, čo sa nepodarilo, pretože PIC bol pomalší, ako to urobiť. potom som sa rozhodol urobiť to s 8051 a už mám CY7C68013A. Môj problém je o programovaní CY7C68013A, používam jazyk symbolických inštrukcií pre programovanie MCU (8051 alebo PIC), ale podľa mojej hľadanie na webe CYPRESS má svoj vlastný jazyk PSoC a to takmer rovnaké s C. Ale ja som skoro zabudol, jazyk C, tak som chcú vedieť, že je možné v programe CY7C68013A MCS51 zostavy? S pozdravom

PSoC je ďalší Cypress famaly IC. Tiež dôvod, prečo nepoužívate za 68013? Aj v tom Manchester softvér môže mať mnoho zdrojov na CPU (v závislosti na taktovaciu frekvenciu dát) pomocou PSoC s nastaviteľnou digitálnej moduly vo vnútri môže naozaj pomôcť. Tiež PSO softvér avalilable fre z webových stránok Cypress Dobrý Nedostatok

Dobrý deň, CY68013A je plne kompatibilný s 8051, a mohol byť určite naprogramovať v assembleri
Code:
 Všetky FX2 pokyny sú binárny kód kompatibilné so štandardom 8051. FX2 návod vplyv na kúsky, vlajky a ďalšie funkcie, postavenie, rovnako ako 8051 do návodu. Návod na načasovanie je však líšia z hľadiska počtu hodinových cyklov na inštrukciu cyklus a počet cyklov inštrukcie používajú každá inštrukcie.
Okrem toho verím, že existuje mnoho dôvodov, prečo používať C kompilátor rovnako, ako je napr skutočnosť, že všetky nástroje pre Cypress, ktoré sú založené na čipe C-programovanie, napr motor GPIF nástroj pomoci. A majú mnoho príkladov. Predchádzajúce vývojové kity boli pomocou prekladača Keil, myslím, že to sa nezmenilo. S pozdravom, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back