PROGRAMOVANIE aplikáciách 8051

F

Fragrance

Guest
Ahoj, tu je zdrojový kód z knihy programovania a prepojenie do 8051 [color = red] SENCER YARALAN [/color] dúfam, že tento bude pomáhať, to je diera CD kód knihy zdroj pripojiť na zadný kryt knihy posledný deň, kedy som dostal Xerokopie ide vône

[Quote = bulerias1] môžete nahrať knihu ..? (8051 programovanie) [/quote] Ahoj Áno, chcem nahrať knihu, ale potrebujem pomoc od priateľov Jedná sa o fotokópiu, ale kópie na vysoko kvalitný papier, takže kvalita je dobrá Chcem vedieť nasledujúce veci, ktoré som skenovať knihu sekvencie, ako je jpg1, 2,3 a tak ďalej. má nejaký druh softvéru, ktorý môže z PostScriptový súbor pre Adobe v poradí, aby po určitý súbor PDF, mi povedal, že o tom budem trvať jeden týždeň na to, že až načítať. ide o vône

Lepšie využitie formátu DjVu. Freeware DjVu Sólo 3.1. môže veľmi rýchlo dávkovú konverziu z sady. jpg súborov. formátu DjVu. Ace-X.

[Quote = Ace-X] Lepšie využitie formátu DjVu. Freeware DjVu Sólo 3.1. môže veľmi rýchlo dávkovú konverziu z sady. jpg súborov. formátu DjVu. Ace-X. [/Quote] Kde to dl?

použiť Acrobat Writer pre tlač jednotlivých stránok vo formáte PDF. vložte každý súbor ako stránku do súboru, ktorý zhromaždí všetky

[Quote = mgajo] Hi nejaké nové správy o tejto krásnej knihe? bye [/quote] Kniha bola v scaning proces dokončený, akonáhle som sa nahrať 3hundred + stránky skenovanie obrovské práce a práce

PLZ, môžete nahrať prvú časť tejto knihy? .... Potom nahrať zvyšok po dokončení Ďakujem

Ahoj vôňa, Máte fininshed knihu ešte? Nahrať niečo ako prvej kapitole aspoň Thanx :)

ABBYY jemné Reader pracuje dobre s vysoko kvalitné snímky, a to najmä súbory uložené vo viacstránkové súbory TIFF. To môže tiež skupina súborov Togher a previesť do formátu PDF.

môže ktorýkoľvek orgán povedať, kto je publiosher tejto knihy som tým povedať, že je wheter patrience hala Publikovanie alebo akékoľvek iné

Programovanie aplikáciách 8051 (Paperback) v Sencer Yeralan, Ashutosh Ahluwalia Paperback: 328 strán Vydavateľ: Addison-Wesley Pub (Sd), 1. vydanie (január 1995) Jazyk: angličtina ISBN: 0201633655

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back