Program sa zastaví, keď som sa tlačiť na butons RB4-RB7

F

fatihvelid

Guest
Ahoj, mám osobitný problém. Používam PICFlash 7,04 programátor a PIC18F8722. Zavrel som LVP. My zariadenia nemôže prebudiť, keď tlak na butons RB4-RB7. a nie je nič. keď na poistky LVP PGM - Programovateľné Povoliť PGC - Serial hodín PGD - Sériové dátové Máte nápad na riešenie tohto problému? Budem rád, že sa odpoveď.

, Bez toho, aby videl svoj kód neexistuje spôsob, ako zistiť, čo je zle. Musíte naprogramovať PIC pre prebudenie na zmenu PIN.

Rovnako ako blueroomelectronics hovorí, musíte sa uistiť, že PIC môže skutočne prebudiť na zmenu PIN. Ste si istí, RBIE bit (bit 3 z INTCON) je nastavený? A čo tá vec LVP? Ak nie ste ussing nízkeho napätia nastavujúce, potom vypnúť. V opačnom prípade, ak je kód PIN RB3 nie je pripojená k žiadne zariadenie môže do programovacieho režimu a to môže skutočne zmazať svoj vlastný kód.

Vďaka. Ja to vyriešil. Som zabudol zdravotne RB4-RB7 na zmenu prerušenia. Vypol som ho. Problém bol vyriešený.

[Quote = fatihvelid] Dobrý deň, mám osobitný problém. Používam PICFlash 7,04 programátor a PIC18F8722. Zavrel som LVP. My zariadenia nemôže prebudiť, keď tlak na butons RB4-RB7. a nie je nič. keď na poistky LVP PGM - Programovateľné Povoliť PGC - Serial hodín PGD - Sériové dátové Máte nápad na riešenie tohto problému? Budem rád, že sa odpoveď. [/Quote] Zdravím, Po prvé, bez kódu a dizajnu, môžeme vám pomôcť. Ale možno vy nie ste nastavením pull up odpory RB port. Pozri na to. Myslím, že používate int_portb prerušenie, skontrolujte, či ho zakázať, keď dostanete informácie od RB4-7. To je všetko, čo môže urobiť pre vás .... Veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back