Program, ktorý je najviac priateľský pre jednoduché 3D kreslenie?

T

techie

Guest
Pre človeka so skúsenosťami v oblasti 2D kreslenie na C0relDr @ w, ktoré program ponúka najjednoduchší cesta prechodu pre jednoduché 3D kreslenie. Je Aut0C @ D najlepšie riešenie pre túto.

Hhhh, CorelDRAW zvláda veci, na rozdiel od akejkoľvek 3D CAD SW, takže nečakajte, že je naozaj jednoduché. Ktorý uviedol, že SolidWorks je veľmi jednoduché použitie a nemali by ste mať žiadne ťažkosti, ak sa dostanete do cvičenia. Radšej sa s ostatnými som sa snažil. Ja by som použiť AutoCAD pre nič iné, než 2D veci. starať sygenics

SolidEdge alebo SolidWorks bude moja stávka ... Snažil som sa TurboCAD, ktorý je veľmi ľahko ovládateľný, ale zhnitá, čo skončila skôr, než som mohol urobiť niečo užitočného s ním. Tiež som našiel 3D stranu trochu pomalý Tiež sa pozrite na na www.ptc.com (osoby, ktoré tvoria Pro / Engineer) majú freeware verzia s názvom Pro / Desktop Express - verzia 8 je najnovšie - Jediný úlovok je nutné požiadať o licenciu cez web / e-mail každú chvíľu. (Niekto riešenie tohto - je to najviac frustrujúce:?) Samozrejme existuje litterally stovky programov, CAD ... tam to záleží, čo chcete dosiahnuť ... Tiež súhlasím s sygenics ... nechať len AC ... prišli o závod v 3D období.

Áno, definitívne SolidWorks je môj hlas Jednoduché použitie a rýchlo sa učiť Existuje mnoho verzií, ale nie všetky z nich sú stabilné Zistil som, že toto bude najviac stabilná a funguje perfektne Solidworks SP3 v2003 ISO 3CD verzii

Podľa môjho názoru SolidWorks je najlepšie pre túto chvíľu. Myslím si, že je oveľa lepší ako ten starý AutoCad.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back