problémy sieťového pripojenia

F

fanshuo

Guest
Ahoj, Nedávno môj notebook má nejaký problém s pripojením na internet. To sa nemôže pripojiť k bezdrôtovému smerovaču, že som used.Instead to ukazuje "Stav je obmedzené alebo žiadne pripojenie". Avšak, to môže byť pripojený k môjmu susedovi bezdrôtovej siete. V rovnakom čase, môj priateľka notebooku pripojiť. A tiež sa nemôže pripojiť k internetu káblom. tiež uvedomiť, že "stav je obmedzené alebo žiadne pripojenie" Snažil som sa reštartovať húb, bezdrôtový router a modem. A som aktualizoval ovládača sieťového adaptéra. Všetci nefunguje. Každý, kto vie, ako to opraviť? Je vysoko cenený.

ur priradenie IP adresy automaticky, skúste priradenie IP adresy ručne, ktorý bude riešiť ur problém, ak je problém pretrváva, alebo u dont chcete používať priradenie IP Manually potom ísť na server u mať, a znovu nainštalovať softvér, ktorý sa používa na priradenie IP adresy pre užívateľov

Skúšal som priradiť IP ručne, povedal 192.168.1.14 (IP routeru je 192.168.1.245), potom oznámenie je preč, ale ja som ešte žiadny prenos dát Aký softvér myslíte? Aj

[Quote = fanshuo] som sa pokúsil priradiť IP ručne, povedzme 192.168.1.14 (IP routeru je 192.168.1.245), potom oznámenie je preč, ale ja som ešte žiadny prenos dát Aký softvér myslíte? I [/ quote ] Ahoj z Štart> Spustiť a potom na príkaz cmd do poľa dos Wirt: ping-t 192.168.1.245 a potom stlačte ENTER, mal by dostať odpoveď u routeru, ak je u nedostanete žiadnu odpoveď (Vypršal časový limit žiadosti) messege, potom u môžu mať chybné pripojenie, pokúste sa reštartovať router a odinštalovať ovládače LAN a znovu nainštalovať a skúste to znova. dúfam, že to pomôže S pozdravom

Myslím, že váš router môže robiť problém, skontrolujte jeho konektory, vyčistite všetky konektory a ak je veľa prachu, potom pomocou benzínu. povedať, že funguje, alebo nie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back