I
ilkinsan
Guest
Ahoj všetkým, som študoval na webové aplikácie kamera. 1) V "main.m", som setappdata (handles.himage, "UpdatePreviewWindowFcn ', @ Processingeyedetection );... 2) V "Processingeyedetection.m", som použil: function ProcessLeft (obj, akcie, himage)% uloženie obrázku do temp volať znovu na konci programu temp = event.Data; ****** ****% miesto ****** event.Data = temp;%, vráťte sa späť do hlavného programu set (himage, "CDATA", event.Data) Výsledok: Funguje to dobre, ak nie je skript miesto. Ak nie je skripty, pohľad kamery sa stáva veľmi pomaly. Keď som ruky, som sa ukázať, že za 14-15 sekúnd. (Medzitým sa používa RAM sa stane v blízkosti okolo 100Mb.) Keď som vypnúť miesto, program pracuje normálne, a ukázať pamäti snímok veľmi fastly, potom zase v normálnej rýchlosti. Môžete si povedať, že miesto má veľký výpočtový zaťaženia. Ale! Aj meria čas spracovania na miesto, je to len 0,2 sekundy. Ale prečo by som vidieť, že snímku za 14-15 sekúnd. Je problém v hlavnej funkcii? Ak je o "main.m", prečo nemám žiadne problémy, pokiaľ nie je žiadny skript miesto? Ďakujem. S pozdravom,