Problémy s SWR / Návrat Strata Splitter FDM v systéme

I

infinite_gbps

Guest
Dovoľte mi teda popísať podľa nastavenia:

Coax udice 8 signály v rozmedzí 0,8 GHz až 2,2 GHz.Každý rozložených do 200 MHz.

Tento koaxiálny kábel ide do 1-to-8 Splitter.Na výstupe (8 výstupov) z rozbočovača je 8 BPFs.Každý filter má inú strednú frekvenciu je to konkrétny kanál.

Potom tu sú 8 zosilňovačov.

Potom každý ide do svojej vlastnej batérie s príslušnými Los dole k premene na IF, apod
when I put on the BPFs and terminate those outputs at 50 Ohms then my S11 (return loss) looking into the splitter again goes into the toliet.

Môj problém je, že keď beriem 1-to-8 rozdeľovač a ukončenie všetkých 8 výstupov s 50 ukončenia potom som si naozaj dobrú návratnosť straty a zodpovedajúcich SWR na vstupe (S11). VUT v Brne,
keď som si na BPFs a ukončiť tieto výstupy 50 ohmov, potom som S11 (return loss) hľadá do rozbočovača opäť ide do toliet.

Prečo tomu tak je a ako môžem túto situáciu napraviť, keď chcem použiť splitter?

Po druhé, ak nemôžem použiť splitter je mux jediný spôsob, ako?Skôr by som sa snažiť, aby splitter work though.

Môžem po pozemkoch v prípade potreby.

Vďaka za pomoc.
Naposledy upravil infinite_gbps dňa 26.července 2009 14:02 scénograf: 2 krát v celkom

BPF by bolo zlé RL.Je však odporúčame nechať si> 20dB.
To funguje pre niektoré aplikácie s> 10 dB.
Skontrolovať.

1.aký druh napájania rozbočovača používate?Existuje veľa druhov energie rozbočovačov.Schéma by bola užitočná.

2.aké hodnoty S11 ste meria vs frekvenciu?Plot by bolo užitočné, zobrazené S11 v dB vs frekvencia v MHz.

3.zlý návrat strata plot (S11), cez 0,8 do 2,2 GHz na rozdeľovač vstup je pravdepodobne spôsobená tým, že každý filter BP má dobrý vstup návrat straty iba v rámci svojich passband.To znamená, deliče nikdy neuvidia dobrý zápas na všetkých portoch súčasne na celom S11 frekvencie sprisahania vs.

infinite_gbps Napísal:

Dovoľte mi teda popísať podľa nastavenia:Coax udice 8 signály v rozmedzí 0,8 GHz až 2,2 GHz.
Každý rozložených do 200 MHz.Tento koaxiálny kábel ide do 1-to-8 Splitter.
Na výstupe (8 výstupov) z rozbočovača je 8 BPFs.
Každý filter má inú strednú frekvenciu je to konkrétny kanál.Potom tu sú 8 zosilňovačov.Potom každý ide do svojej vlastnej batérie s príslušnými Los dole k premene na IF, apodwhen I put on the BPFs and terminate those outputs at 50 Ohms then my S11 (return loss) looking into the splitter again goes into the toliet.
Môj problém je, že keď beriem 1-to-8 rozdeľovač a ukončenie všetkých 8 výstupov s 50 ukončenia potom som si naozaj dobrú návratnosť straty a zodpovedajúcich SWR na vstupe (S11). VUT v Brne,
keď som si na BPFs a ukončiť tieto výstupy 50 ohmov, potom som S11 (return loss) hľadá do rozbočovača opäť ide do toliet.Prečo tomu tak je a ako môžem túto situáciu napraviť, keď chcem použiť splitter?Po druhé, ak nemôžem použiť splitter je mux jediný spôsob, ako?
Skôr by som sa snažiť, aby splitter work though.Môžem po pozemkoch v prípade potreby.Vďaka za pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back