J
jpsmith123
Guest
Každý, kto tu má skúsenosti s týmto riešiteľom? Snažil som sa simulovať, čo som myslel, že je jednoduchý problém: jednoduchý elektrolytické bunky obsahujúce dve valcové grafitové tyče ponorená do valcovej kadičky s vodou. Hex nastavenie siete mi dal dve varovanie: 1) všetky oblasti PEC sú spojené so zdrojom definície. Tento problém je overdetermined a vedie k singulární matice vodivosti. 2) Nepresné J-pole obsahuje významné súčasné rozdiely. Prosím, riešiteľ zvýšenie presnosti. Napriek tomu sa žiadny materiál, PEC v simuláciu, a druhé varovanie sa objavila vždy, bez ohľadu na presnosť nastavenia riešiča. Prekvapivo sa však, riešiteľ tvrdila, až do konca "úspešne", a aktuálne hodnoty spojené s dvoch existujúcich portov (jeden na každej grafitové elektródy) sú v podstate rovnaké. Potom, pre účely porovnania, skúsil som oka Tet nastavenia. Opäť platí, prekvapivo, tam nebolo varovanie, ale aktuálne hodnoty boli samozrejme zle (hodnoty na príslušné porty boli nerovné faktorom takmer 4). Zaujímalo by ma, čo sa tu deje? Skoro sa mi pripomína jednoduché statické magnetické pole, problémy, ktoré EM Studio vyzerá, že je schopná riešiť.