problémy s pm-53 MARANTZ integrovaný zosilňovač

L

lilon

Guest
Ahoj, ja som pm-53 AMP je chorý. Je súčasťou integrovaného systému a zvuk, ktorý prichádza, keď som hral pásku, rádio alebo CD (externé neintegrované CD prehrávač) je veľmi slabá: Ak je hlasitosť na max, je ťažko počúvať pokojnú hudbu . Počujem poping zvuk vychádzajúci z reproduktorov pri zapnutí napájania, takže to nie je všetko mŕtvy. Čo by to mohlo byť?? Ďalšie nápad som mal nahradiť PM-53 s PM-32 (je tam jeden na predaj na eBay), ale neviem, ak sú interchanable. Každý, kto vie? Rovnako, dont mám dosť bodov stiahnuť servisný manuál, ale ak by niekto napíšte mi kópiu by som veľmi vďačný. vďaka

Oprava: Vďaka Bohu sa nikto odpovedal na moju vysielania. Položil som zlé meno AMP - nie je to AM-53, ale AM-493. Nemám poňatia, ako som to tak zle. Všetko ostatné je v poriadku. vďaka

Normálne v integrovaných zosilňovačov prvý podozrivý je zariadeniami koncový stupeň. Stačí skontrolovať. alebo môžete len u pokuse o kliknutie od stredového bodu ovládanie hlasitosti potvrdiť, či premap je chybná, alebo ak výkonový zosilňovač chybný. Dúfam, že to pomôže.

Díky moc. Bohužiaľ moje profesijné zručnosti nie sú dosť dobré zaoberať sa tým sám. Bolo by veľmi oceňujem, keby ste mohli odhadnúť, ak tieto možnosti ste spomenul by bolo drahé opraviť kvalifikovaným obchodníkom. ešte raz vďaka

Tip z poslednej som takto našiel-59V na Rt. CH. reproduktorové svorky. O / P tranzistorov a všetky ďalšie jednotlivé komponenty v zosilňovač vyskúšať OK. Napätie prijatá na kolíky Q721 - STK3102IV. Všetky hodnoty ľavej a pravej porovnateľné s výnimkou dvoch vonkajších kolíky na každej strane. Vľavo: 1 = 0V, 2 = 1 = 0V pravým 0.2V, 2 =- 9.3V. Prekontrolované vonkajšie kolíky na pravý kanál. Zistil, že sú teraz 0 V a 0V! Re kontrola reproduktorové svorky-0V DC. Amp testované rýchlo. Oba kanály OK. Ako Q721 spoločné pre oba kanály tento I / C podozrenie, ako prerušovaný (majiteľ sa zmienil, že ľavý kanál by niekedy výrez). STK3102IV vymeniť. O / P test: Ch Rt 6,5 mV offset. Lt Ch 7.0mV offset. Jednotka OK.

Určite to bude buď len suché kĺby na STK3102IV, alebo ho nahradiť (a skontrolovať odpory okolo IC taky, občas sa z 1 alebo 2, ak zlyhá IC). Obvykle resolder celý AMP (a napájanie), PCB ako vec of samozrejme pri pohľade na tieto modely. S pozdravom, Lance

Mám PM-53. Je tu niekto, kto má am-53 schéma? Môže on / ona pošlite mi e-mailom. Díky moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back