Problémy s Fotoelektrické snímače

J

Jiaxuann

Guest
Ahoj chalani, tu nováčik. Môžem sa spýtať, či normálne diaľkového Optické senzory , môžu byť namontované na doske PCB? Môže byť použitý na meranie vzdialeností? A čo elektrické napájanie? Ďakujem vám!

diaľkového svetelná závora? ru hovorí o infračervený senzor? Áno, môže to byť mounted.where inde to môže byť pripojený? elektrické napájanie? Máte na mysli napájanie, že? byť konkrétny. Rua nováčik v elektronike taky?

Ospravedlňujem sa za použitie týchto nešpecifikovaných podmienok. Som študent študuje na elektronike. V podstate musím senzor detekciu zmien v životnom prostredí. Jedným z príkladov je: zistiť osobu prechádza chodník. Našiel som na tejto svetelná závora, ktorá sa používa na detekciu zmien v životnom prostredí. Pre viac informácií, pozrite sa na tento odkaz: http://en.wikipedia.org/wiki/Photoelectric_sensor Tiež som sa pozrel hore na iných stránkach, a chápem, že je potrebné vysielača a prijímač do práce. Používa buď infračervený, alebo laser pre vyžarovanie svetla. Niektoré z týchto senzorov i je dodávaný s káblom a potrebuje napájanie * . Čo mám nejasné sú v: 1) či vysielača tohto snímača môžu byť namontované na doske PCB. A ak áno, kde mám umiestniť Plug? * Budem miesto konektor na doske PCB rovnako? 2) Aj iné, než používať na detekciu zmien v životnom prostredí, je možné merať vzdialenosti pomocou tohto snímača taky? Ďakujem.

Áno, môže PIR čidlo spájka na DPS s vlastnou predsudky. Ale musíte sa postarať o nasledujúcom:. 1) po spájkovanie, musí byť tok zvyšok vyčistiť čističom. (V opačnom prípade bude spúšťať falošné veľmi ľahko stať) 2.) Pridať zosilňovač s hysterézie. (Myslím ako trigger Schmitt) Pre rozsah problému, plastové šošovky (s veľkou kruhmi obvykle) používa na maximalizáciu vzdialenosti a detekčné uhol. Musíte test s rôznou šošovku vzorom pre optimalizáciu dosahu. Senzor PIR dodávateľa vám povie, aký typ šošoviek sa používajú. Roger

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back