Problémy s Assure LVS

P

pantic

Guest
Mám nejaké problémy okolo Assure LVS na symetrické obvode.Assure mi hovorí, že som na výmenu kolíkov.Ak som to urobiť, je urobiť LVS úspešne, ale myslím, že by mal prejsť, aj keď nemám s nimi podeliť.Tiež som sa snažil prejsť Diva LVS, a to robili úspešne.
Mám aj iné obvody, ktoré sú založené na symetrických jedno a oni prešli Assure a Diva LVS úspešne.
Môže mi niekto pomôcť, prosím?
Vďaka

pantic Napísal:

Mám nejaké problémy okolo Assure LVS na symetrické obvode.
Assure mi hovorí, že som na výmenu kolíkov.
Ak som to urobiť, je urobiť LVS úspešne, ale myslím, že by mal prejsť, aj keď nemám s nimi podeliť.
Tiež som sa snažil prejsť Diva LVS, a to robili úspešne.

Mám aj iné obvody, ktoré sú založené na symetrických jedno a oni prešli Assure a Diva LVS úspešne.

Môže mi niekto pomôcť, prosím?

Vďaka

A ako si môžem objednať kolíky v zozname spojov?
Ďakujem Vám za odpoveď.

pantic Napísal:

A ako si môžem objednať kolíky v zozname spojov?

Ďakujem Vám za odpoveď.

Thank yo rajesh13.Zmenila som sa, aby kolík, ale stále mám rovnaký problém.Akékoľvek iné riešenie?

Berte prosím na vedomie, že Assure je čisto hierarchický nástroj.
Tvoj problém je s najväčšou pravdepodobnosťou preto, že to tak nie je, verzia vhodná pre proces Design Kit.
Môžete jednoducho povedané všetkých procesov Design Kit v akejkoľvek verzii kadencie a pošuk z výsledku.Veci, dopadne zle.
Uistite sa, že používate Cadence má recommmended vašej zlievareň.

Jeden zaujímavý si mali vziať na vedomie, že ak si hluku simulácie v IC446 a hluku simulácie vo verzii IC5.0 Obaja dal odlišné výsledky.

Ak sa ma pýtate, poviem vám, že použite prosím IC5.033.Nepoužívajte IC5.0, pretože má značnej miery problém.

Už som to vyriešil môj problém.Vec bola, že som používal symbol okruhu ako schému.Ale zdá sa, že Assure nefunguje dobre sa symbolom názory.Takže som musel použiť schematický pohľad a dal tam borovíc.
Vďaka všetkým.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back