problémy pri pridávaní zosilňovač na modul RF

7

7rots51

Guest
Dobrý deň, som pripojený výstup TXM-433-LR RF TX modulu LINX Technologies na vstup RA07H4047M (7W RF zosilňovač od Mitsubishi), v závislosti na listoch. Ale v RF výstup zosilňovača výkonu som 5 nosiče frequecy s rozstupom 47MHZ sústredený okolo 433MHz. a najvyššia dopravcu 481MHZ s 37dB. Neviem, prečo je 433 MHz nosič prevedený do 5 Carrie? Máte nejaké pomoci pre mňa? Existuje spôsob, ako vyriešiť tento problém? PA môže mať vplyv na modul RF? Ako môžem odstrániť tieto podnet nežiaduce kmitočty?

Znie to ako, že ste urobili pekný výkon oscilátor. To by som sa na uzemnenie a tienenie (dokonca aj montáž modulu PA). Nie som oboznámený s LINX moduly, ktoré používate, ale nemusí byť chránená dostatočne (alebo vôbec), aby sa zabránilo vysokým výkonom dostať sa späť do nich. Nie som si istý, že to je dobrý nápad, aby jeden z tých modulov, až po niekoľkých wattov rovnako! Lance

No, to je celkom v pohode. Ale nič, čo by sme ešte nevideli! Veci, ktoré mám rád skúsil: 1) dal 3 dB pad medzi Linx a zosilňovač a uvidíme, či problém zmizne. 2) Položte (High Power) pad na výstupe zosilňovača a zistiť, či problém zmizne. 3) Dajte priestor sondy na všetky predsudky body modulu zosilňovača, keď je spustený, a zistiť, či existuje nejaký 47 MHz sínusového priebehu jazdy na hornej strane DC. Ak áno, skúste vypnúť čiapky s veľkými (47 uF) tantal. Potom dajte nám vedieť, čo vidíte.

Umiestnil som 10W výkon 20 dB útlmový na výstupe PA, ale problém neexistuje! Postavil som zosilňovač RF bloku medzi LINX modulom a PA, ale problém neexistuje! Odstránil som LINX modulu a použité POS-535 VCO ladil na 434MHz a používať jej signál na vstupe PA, ale problém neexistuje! Tiež som nahradil PA modul za iný, ale problém neexistuje! Chcem vyskúšať dodávky a brány linky.

Dobrý deň, problém je s najväčšou pravdepodobnosťou z napojenia na zdroj napätia module PA. Najprv len používať tantalium kondenzátory a ceremic 100nF / / 10nF / / 1nF / / kondenzátorov 100pF nič iné. / / Znamená paralelné. Nepoužívajte electrolitic typy!. Medzi výkonový modul a máte VCC dať feritové rytmus a použitie vyššie uvedených kondenzátory a pripojte blízko vášho modulu. Modul by mal byť mounten na chladiči a je priamo napojený na PCB, takže žiadne káble pre VCC, GND, alebo RF!. Čo treba test: Pripojenie 50 Ohm odpor v RF v roku na zem a uvidíme, či si ešte niečo z modulu, ak to vaša Hardware nastavenie nie je pre RF a mali by ste si prečítať o RF predtým, než budete pokračovať!. Paul.

Súhlasím s tým. Znie to ako váš zosilňovač sa chce pohybovať na 47 MHz, a to je zmiešaní s 433 MHz, ktorú chcete byť zosilnené. Mohol by to byť zdroj obchádzať. Existuje malá šanca, že sa dodávky alebo regulátor napätia, ktoré poskytuje DC. Myabe skúste iný zdroj napájania alebo batérie. Tiež sa uistite, že je nejaká izolácia medzi rôznymi predsudkami body, takže nie je RF spätná väzba po zaujatosť liniek z výstupu na FET zosilňovača na vstupe FET.

Ako sa môžem pripojiť modul chladič (modul casi) na RF lietadlo zemi PCB? (Spodná vrstva PCB je GND rovine). Máte nejaké fotografie pre taký obvod (Mitsubishi modulov), ktoré funguje bez problémov? Použil som SMA konektor RF-In-Out a RF, je to v poriadku?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back