F
frankliao
Guest
Ahoj priatelia Mám návrh VCO v konfigurácii základne commom. Videl som tutorial napríklad z reklám softvér. To používalo AT41411 BJT pre dizajn. Môžete to vidieť v nasledujúcom adresári na reklamu: examples / tutorial / learnOsc_prj / netwoeks / Osctest_VCO.dsn Po prvé, v tomto dizajne, som spočítal V (CE) podľa skreslenie podľa obvodu a získať výsledok 6V, úplne odlišné od 8V z listu. Prečo? Po druhé, v súlade s Odraz oscilátor design výuka z www.rfic.co.uk , parametre ABS S11 a S22 by mala byť väčšia ako jedna, zatiaľ čo stabilita K tomu by mala byť nižšia ako jedna. Avšak, v tomto dizajne, som simulovať AT41411 je s parametrom 0.2nH L2 prepojené medzi základňou a krajín. V mojom výsledku, S11 a S22 sú nižšie ako jednotu a stabilitu skutočnosti je väčší ako jedna. A ja som zistil, že oscilačné frekvencia je 2,5 GHz. Prečo by to kmitať? Posledný, ako môžete vypočítať vzťah medzi frekvenciou a L2 oscillaing relatívnej projekt reklamy súbory budú k dispozícii v prílohe. Cením si, či môžete vyriešiť môj problém. Ďakujeme, že ste čítanie môjho článku. [/Youtube] [/GVideo] [/quote]