problémy môcť kombinovať v PP

V

vlastenec

Guest
Keď som používať dve výkonové tranzistory pre napájanie zariadení, pripojte dve brány a kanalizácie spolu a užívať jednu bránu zaujatosti a kanalizácie skreslenie okruhu, je možné v praxi?Existujú nejaké skryté problémy?
počas simulácie, našiel som sa na vrchole krivky získať na frekv bod, Sprvu som myslel, že výsledkom by skreslenie obvodov, ale aj ovplyvnenie dva tranzistory, respektíve, je to rovnaké case.what 's možným dôvodom na vrchole ?
many thanks!

Paralelného zapojenia dvoch alebo viacerých tranzistorov neznamená, že "moc kombinovať".
Sila spočíva v kombinácii "kombinovanej sily", ktoré môžu byť dodané z každého independently.So tranzistor, tranzistor by mal každý mať vlastnú RF obvody (môžu zdieľať ovplyvnenie obvode sa venovať pozornosť) a výstupný výkon sa musí kombinovať pomocou pasívnych (alebo aktívna) zlučovač obvodov.

Vrchol, ktorého si videl, môže mať zlou správou pre vás ako "nestabilite" v niektorých frequency.So, budete musieť venovať viac pozornosti na implementáciu týchto obvodov.

Klasický problém súvisel zariadení siaha až do čias ventilov / rúr.To je push-pull režim kmitania.

Ďalším problémom je, že zaťaženie a impedancie zdroje, ktoré sú polovičné robí pre úzku šírku pásma siete a vyššie straty.

Odporučila by som vám navrhnúť, že dva rovnaké zosilňovače jeden tranzistor každý a potom použiť Kvadratura hybridov ich kombinácií.

ste povedal, že ťažšie získať pre širokopásmové matching.Before to, já zvyknutý Lange modulu vykonať bilanciu amplifier.because o presnosti PCB, Lange parametre neboli súlade s očakávaným ones.hence, rovnováha zosilňovač sa nepodaril. Najzávažnejším problémom všetkého je, že je veľmi ťažké odladiť obvode, pretože má dva RF obvodov.
so i použitie dvoch paralelných tranzistorov, jeden, ktorý štruktúrovaný iba jeden circuitry.i myslel, že to môže byť oveľa convinent počas debugging.Is to?

Pritom vývoj, testovanie najmenšie prírastky okruhu v čase, namiesto celého diela.Vyskúšajte si jednoducho jeden zosilňovač sám ako prvý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back