Problém wth diaľkové ovládanie obvodov

R

richmon74

Guest
Ahoj Snažím študentský projekt na diaľkovom ovládaní obvodu. (Neviem, moc o vykonanie RF). vysielač obvode som pripojený tu má niektoré chyby, ktoré chcem niekoho, kto pre mňa správne. Myslím, že hlavné chyba je v anténe zodpovedajúcej jednotlivé časti okruhu.

Aký typ transformátora T1, a aký je váš problém? Schéma vyzerá na prvý pohľad OK. Oscilátora má dosť výstupný signál riadiť v 2. štvrťroku? Môžete skontrolovať v spolupráci s vhodnými oscilloskop.

[Quote = Borber] Aký typ transformátora T1, a aký je váš problém? Schéma vyzerá na prvý pohľad OK. Oscilátora má dosť výstupný signál riadiť v 2. štvrťroku? Môžete skontrolovať v spolupráci s vhodnými oscilloskop. [/Quote] Hlavný problém je, že nie je sa odhadujú na mieste antény. z môjho pozorovania sú križovatky C7 a C8 a CV2 a CV3 základ a nechápem, ako sa tam mohol byť výstup v takejto situácii okruhu bol prinesený ku mne na opravu a výstavbu, a ja nie som Designer, takže RF plz pomôžte

Áno, máte pravdu. Tam je zástupca v výstupného obvodu. Bol som negliglent na prvý pohľad. Namiesto toho, šortky si môžete Uveďte vhodný kondenzátor. Dáte Ak mi viac informácií na šírku pásma filtra môžem skúsiť spočítať. Pre prvé môžete umiestniť dva 56pF kondenzátory. Ale je to príliš experimentálny prístup.

kondenzátora hodnoty R už existuje, ale myslím si, že práve potrebuje niekoľko zmien na obrázkoch - tam mohol byť nejaký chýbajúce spojenie

Aká je hodnota odporu emitora Q3. Vyzerá to ako 2,2. To by malo byť asi 220ohm alebo dokonca menšie, myslím, že sa blokovací kondenzátor o 1nF. Čo je to napätie? Obrázok je sotva čitateľný. Výstupný filter potrebuje tuning pre dosiahnutie maximálnej výkon.

Som pripojený protel verziu Spoločného colného sadzobníka (protel99se) je čitateľnejší. Myslím, že emitor rezistor 3. štvrťroku je 100 a VCC je 9 V. Neviem, ktorý obísť capasitor ur hovorí. Ja som konkrétne zaujíma obvode výstupného filtra "pretože to je miesto, kde ma najviac stucked [color = darkred] opravené Spoločného colného sadzobníka je uvedený v nižšie po [/color]

Overil som si okruh. Ak je kryštál frekvencia 1MHz bude výstupný filter je zle. Skontrolujte prosím frekvencie kryštálu a dajte mi vedieť správny, takže môžem dať filtrovať informácie. Ďalšia vec, ktorú nechápem, čo je 555 čip robí. Je to nejaký druh oscilátora? Skontrolujte, či je výstupné napätie. Zdá sa, že C1 musí byť pripojený iba medzi pin 3 na 555 a primárneho T1 (nie pin 2 a pin 6). Myslím, že chýba blokovací kondenzátor medzi L2 a sekundárne z T1 na zem.

[Quote = Borber] Zdá sa, že C1 musí byť pripojený iba medzi pin 3 na 555 a primárneho T1 (nie pin 2 a pin 6). [/Quote] To je veľmi správne. Vezmem si čas na správne zapojenie, čo som wth ma tu a pošlite ju na chvíľu

555, je generátor tónov (celý projekt je monotónna diaľkové ovládanie vypínačom. Mám prijímač úsek, ktorý som ešte editácie a ja postaviť, že čoskoro). Neviem, o decopling kondenzátor b / wd body u spomínaných. Možno to malo byť tam. Tu je opravený obvod. `

Opravy na filter a blokovací kondenzátor môžu byť nasledovné:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back