Problém vysielač FM

P

prsarr

Guest
Urobil som FM vysielač na doštičku pomocou jedného tranzistoru a BC547 ... Niekedy počujem hudbu na svojom mobilnom telefóne na frekvencii 100.35 MHz, ale hlavne všetky svoje hlučné ... Čo môžem urobiť pre odstránenie šumu?? Ja používam na 9V batériu. Bude regulátor napätia pomôcť pri znižovaní hluku? Tiež plz tel všetkými opatreniami, ktoré majú byť prijaté, keď som vybudovať obvod na jednoduchom obvode booard ... Plz pomozte ... Ďakujem

FM vysielač nie je realizovaný na breadboards. Mali by ste používať PCB vhodnejšie double obojstranný-board.Also BC547 nie je dobrou voľbou pre FM vysielač obvodu. Vyhľadávania Google, nájdete veľa dobrých obvodov .. [COLOR = "strieborné"] --- Aktualizované --- [/COLOR] FM vysielač nie je realizovaný na breadboards. Mali by ste používať PCB vhodnejšie double obojstranný-board.Also BC547 nie je dobrou voľbou pre FM vysielač obvodu. Vyhľadávania Google, nájdete veľa dobrých obvodov ..

BF200 / BF494 / 2N3866 Vysokofrekvenčné tranzistory.

Ahoj milá prsarr * môžete pripojiť svoj obvod? A myslím, že vaše tranzistor nie je dobré. Všetko najlepšie

BC547 funguje na nízky výkon, jeden tranzistor FM vysielača. Môžu byť postavený na breadboards alebo veroboard taky. Nemyslím si, že prsarr hľadá najmodernejšie výkon - len niečo jednoduchého, ktorý funguje. [Quote = E-design, 1107572] Pozrite sa tu o prácu a nie s http://www.talkingelectronics.com/projects/Spy% 20Circuits/SpyCircuits-3.html [/QUOTE] Wow, tak negativita na týchto stránkach! Posolstvo je jasné aj keď: "Venujte 15 dolárov na môj kit - každý iného obvodu je nezmysel (podľa mňa)". Ako Greentree hovorí, uvidíme, čo sa postavil, potom môžu predložiť návrhy.

Wow, tak negativita na týchto stránkach!
A s množstvom inteligentným veci ako: "Prvá položka sa pozrieme na je" Q kvality "a pochádza zo skutočnosti, že cievka bude vyrábať" z nádrže obvodu To je faktor známy ako ". napätie (z opačnej polarity), ktorá môže byť mnohonásobne vyššia, než napätie privedené na to. "A ja si myslel, že Q súvisí uloženú energiu do stratového energie v reaktívny prvok ... : Rolleyes:

Ďakujeme všetkým za radu ur ... Budem meniť tranzistor. Pridal som predstavu o okruhu .. Plz akékoľvek úpravy na okruhu na zníženie hluku a zvýšenie rozsahu. Bude regulátor napätia pomáhajú znížiť hluk?? Anténa Ja používam je 20 cm dlhý. [COLOR = "strieborné"] --- Aktualizované --- [/COLOR] Ďakujeme všetkým za radu ur ... Budem meniť tranzistor. Pridal som predstavu o okruhu .. Plz akékoľvek úpravy na okruhu na zníženie hluku a zvýšenie rozsahu. Bude regulátor napätia pomáhajú znížiť hluk?? Anténa Ja používam je 20 cm dlhý.

Najväčší problém, myslím, je stabilita kmitočtu. Pravdepodobne Váš vysielač je zmeniť tak ľahko častí tela alebo objektov v okolí. To znamená, že v danom stave Váš vysielač vysiela na frekvencii (povedzme 100.35MHz) a za ďalších podmienok, bude vysielať v inom kmitočte niekoľko MHz preč. Pravdepodobne si môžete vyskúšať s priateľom, najlepšie s "analógovým tunerom" s bežnou voľbou (skôr než syntetizované tuner vo vašom mobilnom telefóne). [COLOR = "strieborné"] --- Aktualizované --- [/COLOR] Najväčší problém, myslím, je stabilita kmitočtu. Pravdepodobne Váš vysielač je zmeniť tak ľahko častí tela alebo objektov v okolí. To znamená, že v danom stave Váš vysielač vysiela na frekvencii (povedzme 100.35MHz) a za ďalších podmienok, bude vysielať v inom kmitočte niekoľko MHz preč. Pravdepodobne si môžete vyskúšať s priateľom, najlepšie s "analógovým tunerom" s bežnou voľbou (skôr než syntetizované tuner vo vašom mobilnom telefóne).

Ahoj drahá, prosím, túto cestu vyskúšať, či to fungovalo hovoríme o dôvodoch! Do tieto zmeny: 22N - 4.7n 4.7p-10P a dať kondenzátor pred anténou s 10n hodnoty. Dúfam, že to bolo užitočné pre vás. Všetko najlepšie Zelený strom

Tu je kniha "navrhovať a stavať Portable a miniatúrne Viackanálový vysielač FM" To bude užitočné pre tých, ktorí chcú zistiť, o teórii a ako návrhové hodnoty sú vypočítané. Možno budete musieť nejaké matematické pozadie pochopiť niektoré úvahy, alebo môžete prejsť do konečného návrhu časti.

Ďakujeme vám všetkým. Som pochopil, že môj návrh je zle ... Budem meniť dizajn úplne

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back