Problém vo veľkosti disku na Win XP

F

Foufou

Guest
Problém vo veľkosti disku na Win XP Mám problém v priečinkoch veľkosti vo Win XP. Keď som sa vybrať všetky zložky (vrátane tých skrytých), v disku C (systém Windows path) a ja som použiť vlastnosť vidieť veľkosť všetkých zložiek to na vedomie, 3,4 G. Ale keď som použiť vlastnosť na disku C za samozrejmé, že Poznámka 4,74 G, prečo to nie je rovná ...? A ako to môžem vyriešiť tento problém vďaka [size = 2] [color = # 999999] znejú 1 hodina 27 minút: [/color] [/size] niekto mi môže pomôcť vyriešiť tento problém

To je najmenej z vašich problémov:):) Čo je to "veľkosť" a "Veľkosť na disku", čo znamená. Veľkosť: 11.9MB Veľkosť na disku: 12,5 megabajt za rovnaké zložke niečo robiť s veľkosťou klastra? Prečo sa obťažovať? Máte to, čo 160, 250GB HD, takže čo je problém?

Než začnete robiť niečo iné, skúste vyprázdniť Kôš kliknutím pravým tlačidlom myši na neho (v prieskumníkovi, napríklad) a voľbou Vysypať kôš možností .. S pozdravom, IanP

Problém je v detailoch podľa čísel 1 a 2 1 veľkosť na disku C 2 Veľkosť všetkých vybraných zložiek na disku C

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back