problém v sériovej komunikácii s C

G

grittinjames

Guest
hai plz pomôžte mi im pomocou C so zaťažením hex súbor Flash. pre komunikáciu s PC 8051 je používaný. hex súbor je načítaný zo súboru a poslať cez 8051 serially.im čelí problém. Tento program pracuje s niektorými starými notebook s Windows 95 a tiež v okne DOS. nefunguje s každým novým počítačom. niektoré údaje chýbajú pri programovaní. WT bude dôvod. WHT a bude riešenie. Môj projekt je až z tohto dôvodu: cry:: cry:

Vážený [color = red] grittinjames [/color], pokúste sa zvýšiť oneskorenie medzi každým príkazom (v PC) a skontrolovať znova. Ak sa môj predpoklad je správny, je to z dôvodu meškania problém. Ak problém pretrváva, dajte nám vedieť podrobnosti o probléme. S pozdravom Tiru

viď. to som sa snažil nahlásení. Stále som meškanie. Ale problémom je súčasný [quote = tr_pic] Vážení [color = red] grittinjames [/color], pokúste sa zvýšiť oneskorenie medzi každým príkazom (v PC) a skontrolovať znova. Ak sa môj predpoklad je správny, je to z dôvodu meškania problém. Ak problém pretrváva, dajte nám vedieť podrobnosti o probléme. S pozdravom Tiru [/quote]

Vážení grittinjames, [color = blue] zaujímavý problém. Môžete uviesť, že program? Takže môžeme skúmať to a to by mohlo byť užitočné pre vás. Uveďte, prosím, 8051 platni detailov tiež. [/Color] S pozdravom Tiru

pozri im pôsobiace v rezorte obrany nemôžem poslať pri programe. im naozaj ľúto, ale pamäť je vonkajšie, a to je 64 tisíc na 8051 programovanie režimu použiť interná pamäť pre zápis do Flash. i v bežnom prevádzkovom vonkajšiu pamäť kódov. To je program, ktorý sa sťahuje do rovnakého 8051 sa bude používať [quote = tr_pic] Vážení grittinjames, [color = blue] zaujímavý problém. Môžete uviesť, že program? Takže môžeme skúmať to a to by mohlo byť užitočné pre vás. Uveďte, prosím, 8051 platni detailov tiež. [/Color] S pozdravom Tiru [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back