Problém v obvode prepínača antén

H

Hectoryx

Guest
Ahoj všetci, robím vysielač 25MHz systém, pracujúci v prepravke. Jeden elektróda bola použitá byť obaja vysielacej antény a prijímacou anténou. Zdá sa, že bolo potrebné anténny prepínač. Vysielaný signál bol získaný série LC rezonančný obvod. Ako výsledok, to vysoké napätie (cca viac ako 50V) a nízkeho prúdu. Spočiatku som používal analógový spínač IC (ADG749) na vykonanie anténny prepínač. Vzhľadom k vysoké napätie, nebolo možné nechať vysielaný signál prechádza ADG749. Riešenie je v priloženom obrázku je test. V roztoku, bude prevodník vypnutie, kedy systém znie ako prijímač. Funguje to dobre. Avšak, keď systém znení vysielač, vysielaný signál napätie znížil moc, pretože napätie svorky vplyv vstupu pinu ADG749. To nemôže byť prijatý. Ja neviem, ako vyriešiť tento problém. Prosím, pomôžte mi vylepšiť, alebo navrhnúť nový. Vďaka vopred. S pozdravom. Tyranizovať

Aj dobrý spôsob, ako na riešenie takýchto problémov je, aby si pozorne prečítať list. Ste, že 50 V na prepínač, ktorý je v najlepšom prípade až 5,5 V. menovitom som prekvapený, že sa nerozpustí na doske. Pochybujem, že budete nájsť polovodičov IC zvládnuť toľko RF hojdačka. Budete musieť urobiť jednu z diskrétnych súčiastok, a to buď FET alebo PIN diódy.

To znamená, že parazitné kapacity na S2 prístavu je príliš vysoká, keď je prepínač v režime TX. Skúste si urobiť jednoduchý impedančná prispôsobenie pridaním rady induktora s S2 port. Ak chcete nájsť správne hodnoty indukčnosti majú merať najprv impedancia na S2 (v režime TX) pomocou VNA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back