Problém týkajúci sa MATLAB 7

S

shameem

Guest
Dobrý deň, Mám problém s Matlab 7.0. Môj systém je XP AMD Athlon 3000 + procesor a Gigabyte. Po inštalácii, keď spustím MATLAB, ukazuje počiatočné okno sa inicializácia, potom MATLAB automaticky vypne. To doesnot poskytnúť žiadne chyby alebo varovania. Ak sa niekto prešiel tento druh problému, prosím, pomôžte mi. Vďaka shameem

Nainstaloval som si MATLAB 7 na mojom systéme Windows XP. ale to je v poriadku. Navrhujem u Pozrite sa na mathworks.com a vziať pomoc tam. Pravdepodobne reštart ur systém a spustite inštaláciu MATLAB 7 znova.

Ahoj mi priestor prijaté MATLAB 7 v ur disk nie je paroblem s UR systémom Skúste preinštalovať softvér khawar

Pozrite sa na voľnej RAM po spustení MATLAB. Ak problém pretrváva, obráťte sa, matlabcentral.com. Pozri tiež, voľné RAM pre aktuálne spustenie programu.

itsthetimetodisco ----, koľko pamäti, že sa inštalácia a čo je vaše veľkosť RAM

Ahoj chalani, som preinštalovať MATLAB 7 mnohokrát, ale problém je stále tam. My veľkosť RAM je 512 MB a ja mám tiež nainštalovaný Java Virtual Machine na mojom systéme. Akýkoľvek návrh chalani? Vďaka shameem

Ahoj, Matlab 6.1 je funguje na rovnakom systéme a rovnakú konfiguráciu, ale MATLAB 7,0 nie. Nejaké nápady, prečo?

Nainštalovať Matlab 7again. Ak to nefunguje, Matlab 6.5 Možno je to vaša voľba.

Vyzerá to, že máte nejaký problém s XP, a preto po opakovaných instllations ste zlyhali. Odporúča sa nainštalovať novú čistú inštaláciu Windows XP a nainštalovať Matlab 7 Dúfam, že to bude fungovať.

Ahoj, mám len 256 MB RAM priestor s prostredím XP a funguje na mojom PC. Myslím, že je potrebné skontrolovať, či vaše MATLAB CD je fajn. Skúste nainštalovať aj na ostatné počítače skontrolujte, či CD je dobrá. Ak to funguje, potom možno budete musieť uvoľniť miesto na vašom PC RAM. Ak je CD nie je dobré, potom je problém je umiestnený na CD Matlab. Kontakt MathWorks za to. Ak zistíte, Matlab CD v poriadku na iných PC, odinštalujte MATLAB v počítači a znova nainštalovať. Po reštartovaní počítača so systémom MATLAB. Dúfam, že to pomôže ...

Dobrý deň, mám skontrolovať, že moja MATLAB CD je v poriadku, pretože to funguje v iných systémoch. Tiež som odinštalovať a znova nainštalovať MATLAB 7 mnohokrát, ale problém je stále tam. Teraz mám pochybnosti o mojej procesora a základnej dosky. Môj procesor AMD 3000 + a doska GIGABYTE. Môže to byť problém, základnej dosky alebo procesora? Neviem, ale myslím, že to môže byť. Čo si u ľudí, o tom myslíte? Vďaka shameem

[Quote = sohailshahzad] vyzerá to, že máte nejaký problém s XP, a preto po opakovaných instllations ste zlyhali. Odporúča sa nainštalovať novú čistú inštaláciu Windows XP a nainštalovať Matlab 7 Dúfam, že to bude fungovať. [/Quote] Áno, len preinštalovať systém Windows. ide o

[Quote = shameem] Ahoj, Matlab 6.1 je funguje na rovnakom systéme a rovnakú konfiguráciu, ale MATLAB 7,0 nie. Nejaké nápady, prečo? [/Quote] To je lepšie, že formátovanie systému, zavedenie systému Windows XP znova nainštalovať MATLAB 7. Pravdepodobne to bude fungovať dobre. Alebo snáď môžete vyskúšať ešte jednu vec, ktorá sa po inštalácii MATLAB, aktualizovať Windows. Zdá sa, že veľkosť pamäte RAM nie je problém. DKK

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back