problém týkajúci sa mäkkého rozhodnutia Viterbi dekódovanie

S

shameem

Guest
Ahoj, chcem sa dekódovať signál pi/4-dqpsk mäkkým rozhodnutia Viterbi dekódovania. Môj problém je, ako by som mal hmotnosť demapped signál, aby sa jemné kúsky na Viterbi dekodéru. Prosím, pomôžte mi. Vďaka shameem

Myslím, že budete musieť použiť mäkkú výstupu demodulátora, ako je uvedené beloww: Funkcia y = mod_qpsk (x) = NN veľkosť (x, 1), N = veľkosť (x, 2) / 2, r = 1, pre nn = 1: NN pre n = 1: N Ak x (nn, 2 * n-1) == 0 & x (nn, 2 * n) == 0, y (nn, n) = R * exp (j * pi / 4), elseif x (nn, 2 * n-1) == 0 & x (nn, 2 * n) == 1, y (nn, n) = R * exp (j * pi * 3 / 4), elseif x (nn, 2 * n-1) == 1 & x (nn, 2 * n) == 1, y (nn, n) = R * exp (j * pi * 5 / 4), elseif x (nn, 2 * n-1) == 1 & x (nn, 2 * n) == 0, y (nn, n) = R * exp (j * pi * 7 / 4), inak chyba ("QPSK vstup chyba '); end end end% - -------------------------------------------------- --------- funkcia y = soft_qpsk_demod (x)% x = [-0.3162-0.3162 * j]; NN = veľkosť (x, 1), N = veľkosť (x, 2), r = 1; x = x / r, con = exp (j * pi * (01:02:07) / 4), z = [0 1 3 2], pre nn = 1: NN pre n = 1: N i = 1; while (i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back