Problém so spúšťaním Hello World v GCC

A

Alexander Yin

Guest
Nainstaloval som si kompletnú verziu Cygwin. Keď som sa pokúsil spustiť Hello World program, ktorý je uvedený v Úvod do GCC . Kód, ktorý sa nazýva hello.c vyzerá takto: # include int main (void) {printf ("Hello, world! \ N"); return 0;} Použil som nasledujúci príkaz: $ gcc-Wall-o hello.c dobrý deň, ale potom, čo tento príkaz je spustiť, nič sa nestane a nie je ani hello.out. Keď som sa pokúsil spustiť program:. $ / Dobrý deň, chyba je: bash:. / Hello: Žiadny takýto súbor alebo adresár Ako môžem tento problém vyriešiť? Ďakujeme, že ste [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 18 minútach:. [/Color] [/size] som sa pokúsil presunúť do iného adresára hello.c, ale stále to nefunguje. Zdá sa, že spustiteľný súbor nemožno vytvoriť. Ale ja neviem, ako to vyriešiť. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 35 minútach: [/color] [/size] som preinštalovať devel v Cygwin, ale k ničomu.

Skúšal som rovnaký kód kód s rovnakým príkazom na Linuxe, a funguje to. Ale stále sa pracuje na Cygwin. Som znovu nainštalovať Cygwin niekoľkokrát dnes a nič sa nedeje.

To je riešené na technickú podporu svojho oddelenia. Problém je v tom, že existujú dva súbory s názvom "cygwin1.dll" v mojom systéme. Jedna z nich bola možná nainštalovaný iným software, ale Cygwin. Pri zostavovaní môže Cygwin, ktorý nemôže nájsť dll použiť. Po odstránení zlého dll súbor, program pracuje správne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back