Problém s zosilňovač TDA7250 na čipe

J

jzaghal

Guest
Ahoj všetci, som postavil zosilňovač okolo tohto čipu. Používa BDW93C a BDW94C Darlington výstup. Napájací zdroj je arround + / - 30 voltov. Projekčné práce krásne, veľmi čistý výstup, ktorý ide v rozsahu 200kHz. Avšak ..... Jeden malý nepríjemný problém, ktorý som nemohol vyriešiť: iba CH1 kľudový prúd je vysoký arround 130 mA. CH2 je úplne v poriadku. Aj meranie napätia medzi-VO napájanie a kolektor PNP na CH1 opatrenia 0.013V (cez 0,1 Ohm). CH2 napätie je 0.00V, ktorý je, ako má byť. Samozrejme CH1 sa zahrieva po chvíli, ale strata výkonu. Zmenil som TDA, ale rovnaký problém. Nakoniec som použil rovnaký okruh, ktorý Gulson použil. Ocenil akúkoľvek pomoc. Vďaka 8o 8o

Znie to ako svoje zobial siete role je natočená na zlú cestu {v}, alebo zlým smerom tollerance použitých rezistorov nie 1%, na všetkých kolesách 0,5 wattov oxidu uhlíka vždy používať zvukový film, to je ďaleko stabilnejšie {} i modré Možno, že váš náklad nie je v poriadku a skontrolujte, či krajina problémy, to môže byť tak jednoduché ako orientácia odporov tiež nezabudnite izolovať čipu tvorí chladič a pripojiť chladič na GND pomocou 0,1 UF keramické viečko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back