Problém s TA2003 oscilátora FM pripojený k obvodu nádrže

M

Masood_786

Guest
Ahoj všetkým, som pripojil všetky komponenty pre TA2003 FM režimu, ale zdá sa, že nemôžem naladiť žiadne stanice FM pásmo cievka a kondenzátor gang). Pripojil som všetky komponenty cez doštičku (TA2003 a všetky požadované R VOP), s výnimkou nádrže obvodu, ktorý je spájkované na samostatné vodiče penzia, som si myslel, že nádrž je najcitlivejšia časť, tak som to dať na samostatný vodič palube, ale stále nemôžete Pick všetky stanice. Nejaké nápady, čo sa pokazilo? má niekto používa tento čip cez doštičku. (môžeme použiť čip pre 8-108 MHz FM na chleba rady, nezabudnite, že tank obvod je samostatne spájkované na drôt doske, ktorá by zvládnuť 88-108 MHz signály) Masood

Oscilátora obvode nádrže by mal zostať čo najbližšie od IC, a nie na iný doske. Obvod potrebuje pripojenie na VCC na pinu 14, aby FM prevádzku. Ak chcete zistiť, či FM detektor pracuje (aspoň) pripojiť a odpojiť pin nr. 8 (IF INP) a tam by malo byť zvýšenie / zníženie zvukového šumu zasyčanie. V ideálnom prípade by bolo mať modulovaný signál generátor a aplikujte 10.7MHz na IF vstup a 100MHz na RF vstup.

môžete prosím schému zapojenia, aby ľudia mohli vidieť, a nie, kde je chyba [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:30 ----- ----- Predchádzajúci príspevok bol o 11:12 ---------- [/SIZE] [/COLOR] môže potešiť schému tak, že ľudia môžu vidieť, a nie, kde je chyba

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back