Problém s skákania prístavu Zo

H

hooying

Guest
Ahoj, já jsem sa potýka s problémom, keď simulovaním microstrip krmivá pravouhlé línie microstrip anténa v HFSS.Zaujímalo by ma, či niekto stretol s podobným problémom pred alebo možno má na to vysvetlenie.

Som kŕmenie môj microstrip obdĺžnikové antény s sekcii microstrip line, a já se waveport na konci krmivovo línie, ktorá sa dotýka jednej strane môjho žiarenia hranicu.Výška waveport bola vybraná na pokrytie všetkých strapce odbore a zároveň zostali na primeranej veľkosti, aby sa zabezpečila waveport riešenia accurate.I pridelí integračné čiary na waveport smerovali zvisle z kŕmneho línia na zem lietadlo, a východiskové charakteristiky Zo bolo ponechané na ZPI.Pretože moje konštrukcie je symetrická, I pomelie ju na polovicu a pridelí perfektné H rovine v strednej a impedancia znásobeného bol stanovený na 0,5.

Zaujímavý problém, našiel som sa, ako si to microstrip antény geometria, dokonca ani dotknúť mojej kŕmne linky sekcii prístavu riešenie dáva iný prístav Zo neustále.tj Zo by mohla skočiť z 75 ohmov na 101 ohmov, keď som zmenil hlbín na ťarchu, kde sa krmivo línii kontaktu s anténou.Tiež som zistil, že to vyzeralo, ako Zpv vydal viac ako ZPI stabilné výsledky.Ale myslel som, že ZPI bola prijateľná, pretože sila a aktuálne sú vždy defiende.A pretože som potrebu obtain vstupná impedancia antény uplatnením de-embedding procesu v súvislosti s potravinového line, skákania Zo je neprijateľné.By mi niekto dať nejaké návrhy?

Díky moc,

Ying

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back