Problém s meraním teploty pomocou snímača SHT71

M

member_tdh

Guest
Ahoj všetci! V súčasnej dobe pracujem s čidlom SHT71 pre meranie teploty a vlhkosti. Ale je to zatiaľ nefunguje. Budem po mojej plnej kód a môže mi niekto pomoct, prosím? Som verry Vďaka! //================================= SHT7x ============= neplatné comstart (void) {DDRAM | = 0x02, / / DATA-line vo výstupe sht_data = 1; sht_clk = 0, # asm ("nop"); sht_clk = 1, # asm ("nop"); sht_data = 0; # asm ("nop"); sht_clk = 0, # asm ("nop"); sht_clk = 1, # asm ("nop"); sht_data = 1, # asm ("nop"); sht_clk = 0;} void comreset (void) {unsigned char i, DDRAM | = 0x02, / / DATA-line vo výstupe sht_data = 1; sht_clk = 0; for (i = 0; i

Žiadne telo mi pomôcť?? : | [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 hodiny 19 minút: [/color] [/size] Zdravím všetkých! Pracujem na snímači SHT71 a prácu, ale keď mám teplotu a vlhkosť pre zobrazenie na LCD. Dostal som: teplota = 5,5 C vlhkosť = 32,1% Vlhkosť (Calc v 12-bit), je správna, ale teploty (Calc v 14-bit) nie je správna. Prosím, pomôžte mi to vysvetliť. Díky moc!

Dobrý deň! Pred niekoľkými dňami som sa s successed SHT11/71/75. : D Veľa šťastia všetkým členským deň!

Prosím, povedzte mi, chyba programu, potrebujem pomoct, prosím!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back