Problém s meraním indukčnej cievky v oblasti PCB

L

Logan_

Guest
Plz pomôžte, mám jednu DPS induktora s PBG umelé krajiny, s oblasťou 4mmx4mm, mám k dispozícii pre meranie a NA SMA konektory, ale aj pre indukčné oblasť je možné vykonať spojenie. Je možné vykonať rozšírenie pomocou complementer štruktúru? Thkz vopred

Môžete odkazovať priamo na čipe induktor snímanie podložky, a rozšíriť tie vankúšiky na coxial konektore pomocou jednotnej transmissionline, samozrejme, čo musíte urobiť správnu de-vkladanie. S pozdravom

Vážení asdfaaa, som premýšľal o použití mikropáskové vedenie porovnávania 50omh na substráte FR Er = 4,9, už som simulovať toto nastavenie, ale je predstaviť mnoho parazitárnych, kapacitné a indukčné.

Áno, existuje príliš veľa parazitné kapacitou / indukčnosťou od tmavo modré dosky farebných kovov (rozptyl kapacity k ustripe podložky, dlhé cez indukčnosť). Budem asi ten kúsok plechu je ochranný účel, mám pravdu? Z pozorovaní štruktúru cievky, bude tento plech výrazne znížiť indukčnosť cievky svoje. Pls pozri priložený Ind dizajn, ktorý je meraný pomocou GSG RF sond, ale môžete použiť CPW linku predĺžiť GSG sondy k okraju Vášho vzorky PCB, kde si môžete spájky SMA konektorom. My sa týkajú len môže byť FR4 mightbe aj straty na vysokej frekvencii, čo nám prinesie problémy robiť de-vkladanie. S pozdravom,

Vážení,-žltá doska je indukčnou doskou umelé krajiny. -Tmavo modré a zelené dosky znamená, FR4 rozšírenie spájky SMA konektor, malé tmavo modré dosky zodpovedajúce 50 ohmov a wirebond je pripojiť sa k Port1 a Port2, veľké tmavo modré dosky umelé krajiny znamená, kontakt na rovine cievky zemi (žltá) FR4 a umelé krajiny (zelená). -Použitie CPW na GSG pripojenie alebo rozšírenie SMA budem mať dva dôvody. Thkz za pozornosť

Zdá sa mi, že indukčné dosky umelé krajiny je priamo sedí na vrchole veľké tmavo modré dosky, bude to mať vplyv na PBG indukčnou doskou umelé design? Ako ste sa zostaviť SMA konektor, a aká je vaša de-vnorenia štruktúry?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back