Problém s medzinárodnými textové správy?

P

pmonon

Guest
Snažím sa posielať textové správy v zahraničí z USA. Ja som dostať potvrdenie od môjho mobilného telefónu, že je poslal. Ale príjemcu hovorí, že je nedostali. Môj poskytovateľ hovorí, že veci sú v poriadku s nimi. Teraz, čo si myslíte, že problém je?

Je systém v krajine je ur 7 bitov na slovo, alebo 8 bitov jeden? Myslím, že tu je problém, poraďte sa so ur poskytovateľom

Ahoj hlúpy pes, [quote = pmonon] Snažím sa posielať textové správy v zahraničí z USA. Ja som dostať potvrdenie od môjho mobilného telefónu, že je poslal. Ale príjemcu hovorí, že je nedostali. Môj poskytovateľ hovorí, že veci sú v poriadku s nimi. Teraz, čo si myslíte, že problém? [/Quote]. Pred rokom som dostal rovnaký problém posielanie textových z Austrálie. Takže dlhý príbeh krátky, záver je, že niektorí poskytovatelia služieb vzájomnej dohode medzinárodne posielanie SMS správ. Napríklad v prípade Pakistanu, ak je u posielanie textových od Telstra do Ufon že nedostane na konci B, aj keď moje služby hovorí, že ich poslal. Ale ak u posielanie textových od Tesltra na Mobilink, je úspešne prijatá. Takže jeho nejaký dôvod, z ktorého Telco, ktoré telco správ sa deje. Skúste poslať správu na iné poskytovateľa služieb mobilných telefónov a umožňuje vidieť, čo sa stane. BR, MAK

Ak je jeho služieb dohody problém, vaše služby vám, keď si sťažovať. Existujú 2 možnosti: 1. Váš poskytovateľ služieb ani sa na to vážne. Je potrebné, aby stopy SMS poznať dôvod neúspechu. 2. Prijímač MS má problém, ako je plná pamäť niektorých nastavení zle.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back