Problém s Keils ladenie v režime spúšťania hranou

V

volkan

Guest
Ahoj Píšem protokol pre 89s52 a používanie assemly v Keil. Chcem použiť 89s52 vonkajšie prerušenia, v režime spúšťania hranou (tým, že stanoví IT0 a IT1). Ale Keil ignoruje moje okraji Triger nastavení, ale stále pracujú, ako na úrovni aktívny režim. Napríklad keď začnem ladenie, aj CLR externé vstupy prerušení pred spustením a po spustení programu priamo volá externé prerušenia. Máte nejakú predstavu o tom?

To je veľmi podivné. Možno nemáte cofigure všetky parametre dobre. Ktoré ku | L používate? Skúsili ste sa v reálnom programe MCU a skúste rovnakú vec vidieť, čo sa stalo (napríklad zapnúť LED v niektorých prerušenia pre externé prerušenia výskyt). Ide. Mr.Cube

Skontrolujte, či ur cieľovej voľby, či nething je iný. To funguje v oboch režimoch som to skúsil.

Ďakujem vám všetkým, couldnt chápem, prečo sa to stalo, ale nakoniec som sa projektu iným spôsobom, takže teraz to funguje .. tx

Zdržovať podobe externej interrups na 89s52. Mal som rovnaký nevyriešeným problémom a ja som musel nájsť iný spôsob, ako vyvolať prerušenie. Bolo by skvelé, datasheet zaisťuje čistý prerušenie, ale je to tak was't. Možno, že generácia čipov sa niektoré chyby.

Ahoj som zistil, že chyba aj pri ladení prerušenia. Nie je to skutočný problém, pretože správne nastavenie a vašou hlavnou starosťou pri ladení je dostať sa v prerušení, nie tak, ako sa tam dostať. Pozoroval som, že novšie verzie to opravili chybu. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back