Problém s JDM a 18f452

L

lumstar

Guest
Zdravím všetkých, mám nejaký problém programovanie 18f452 s návrhom JDM programátor nájdete tu: http://www.obddiag.net/prog2455.html . Úspešne som naprogramovať pomocou tohto PIC16F84 programátorom a PicPgm spftware, ale nemôže Program 18f452 čip s ním. Obvod Pripojil som IKSP, je nasledujúci: ICSP -> PIC18F452 ------------------------ MCLR -> MCLR VDD -> VDD1 a VDD2 GND -> VSS1 a VSS2 PGD -> RB7 PDC -> RB6 PGM -> Plávajúce som dal 10k ohm odpor medzi RB5 (PGM) a VSS na pic. Pomocou tohto nastavenia je možné PicPgm neidentifikujú alebo pic naprogramovať. Použitie IC-Prog, overte, či zlyhá pri 0000h znamenať nič bol naprogramovaný. Nejaké nápady? Čo robím zle? Vďaka za váš čas! Stephen

Ahoj, dlhý príbeh krátky - ale že je čas si upgrade na programátora PICkit2 - viď toto fórum pre veľa podrobností o nich. Dobrý DIY klon PICkit2 Lite - ale samozrejme budete musieť programu 18F2550 čip prvý!

Ahoj WP, vďaka za návrh. Avšak som sa, pretože som JDM stačí naprogramovať bootloader na pár PIC18F452 a dúfal, že by som mohol urobiť, že sa niečo lacného a rýchlo. Vzhľadom k tomu nemám potrebu niečo pre bežné programovanie, má niekto nejaké tipy pre svoje JDM a PIC18F452 nastavenia? Ak tomu tak bude, že sa naozaj ocenil. Ešte raz vďaka! Stephen

Myslím, že som našla problém. V schéme som postavil z 5,1 V a 6.2v Zenerove sa používa pre napájanie na MCLR. Myslím, že by mala byť 6,2 8,2 S cieľom poskytnúť potrebné 13 V (teraz by som max na 11.3). Budem nahradiť 6.2v zenerove s 8,2 a uvidíte, čo sa stane.

Nie, to nebolo ani opraviť. Aj keď teraz MCLR napätie než 13 voltov. Niekto nejaký prehľad?

Dobrý deň! po dlhej dobe im čelia rovnakému problému, prosím niekto pomôcť mne Lamstar ... sa u nájsť nejaké riešenie na tento problém, pretože u čelia rovnakému problému, ako už dávno .... Potrebujem pomoc ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back