Problém s FRAM zobrazenie v Rapidcompiler

D

drizzle

Guest
Ahoj všetci, kto môže ukázať niektoré materiály o rapidcompiler? Teraz som použiť rapidcompiler zostaviť RAM a ROM memorys pre P & R nástroja. ale FRAM pohľad na názory pamäti disappered a ďalšie je v poriadku. Ako mám urobiť pre tento problém? log súbor replyed: Vytvorila FRAM pohľad v temp dokumentov a kópie z dokumentov temp do cieľa lib, ale keď nástroj zostavený na to nezobrazuje. som popísal qustion jasne? ktokoľvek môže mi ukázať nejaké papiere za to. Vďaka mrholenie

Nikto mi môže pomôcť? Možno celkom zastarané otázka!

Myslím, že je to kvôli chýbajúcej lefse pre spomienky .. pls skontrolujte, či ste zadali LEF súbory P a R nástroje, alebo nie .. Ak je uvedené skontrolovať počasie, cesty pre daný lefse sú správne cesty, alebo nie ...

Vďaka Nanda by pamäť compilered s Rapidcompiler samostatne? Prečo by som mal uvedené LEF súbory PR nástrojov? mohlo by to byť zostavený v prostredí PR? Ukážte mi prosím detail explaination alebo niektoré doklady o tom, že vďaka mrholenie

lefse sú abstraktné pohľady všetkých blokov pre ktoré sú stanovené lefse ... whitout, že keď si import netlist na P & R nástroje, nemôže vám názory súradnice (veľkosť a rozmery) std. buniek a makrá nie sú známe, že ... Niektoré P & R nástroje môžu zostaviť spomienky. Ale myslím, že je lepšie zostaviť spomienky v pamäti kompilátor .. Viac informácií nájdete v užívateľskej príručke / manuály rýchleho kompilátora k dispozícii na stiahnutie na internete .. Každý môže ma opravte, či sa mýlim ..

Ahoj Nanda K dispozícii sú tri pohľady generované z Rapidcompiler: mobilné zobrazenie, Fram zobrazenie a zobrazenie času počasie lefse u mať len práve len bunky názory generovaná z Rapidcompiler obsahuje aj veľkosť a rozmery std.cells. LEF-knižnica formát pre výmenu mám pravdu?

[Quote = pokoj], ktorí môžu povedať, čo je rapidcompiler? [/Quote] rapidcompiler je nástroj používaný pri zostavovaní makra podobná pamäte kompilátor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back