Problém s čipom RS485 ADM2483

S

smartshashi

Guest
Snažím sa komunikovať dva ADuC7022 ARM ovládače wth RS485 pomocou ADM2483 čipov a to ako z analógových zariadení. Aj problém s ADM2483 čipom. Datasheet opisuje PIN nie. 7 (PV - Power platný vstup) by mali byť vysoké, keď VDD> = 2V pre normálnu prevádzku. Ale keď to stále vysoká Tx a Rx funguje a nie je to udržiavané na nízkej úrovni Rx a Tx funguje nie. Ak niekto pracoval na tomto čipe prosím vyriešiť môj problém. V prípade, že hardvér dizajnu prosím, pošlite mi. S pozdravom Shashikant

Dobrý deň, aj keď som ešte pracoval priamo s čipom, špecifikácie sú úplne jasné. Musíte sa riadiť platným PIN moc vysoké, keď VDD nad 2V. Teraz budete musieť urobiť DE PIN vysoké prenosové a robiť RE-PIN pre príjem nízky. Ak sa vám nevadí, že príjem signálu, aj keď prenos, môžete groung RE-PIN trvalo. Ale je half-duplex pripojenie, mali by ste sa DE PIN vysokou iba vtedy, ak chcete vysielať. Ak vaše pripojenie sú vhodné s VDD1 a VDD2 použitá, a ešte čip nefunguje podľa logiky uvedených vyššie, je niečo zle s čipom. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Som ovládanie PV PIN regulátorom teraz. Pri prenose aj udržať vysoký a nízky príjem a funguje úplne v poriadku. Datasheet, ale nehovorí, ako je tento. S pozdravom shashikant

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back