Problém pri nákupe snímač odtlačkov prstov čip

N

newbie555

Guest
Robím projekt, v ktorom som sa, aby sa prenosné získanie odtlačkov prstov zariadenia. V prípade, že som si vybrala snímací čip MBF200 od spoločnosti Fujitsu, ktorá mala 8 bit mikroprocesor a rozhranie SPI. Jeho datasheet bol veľmi rozvíjajúce a ja explanatory.But Problém je, že neviem, kde to kúpiť? Ja chcem len jeden čip pre môj projekt. Hľadal som Google veľa, ale ja jednoducho couldnt nájsť stránky objednať. Bývam v Spojených štátoch. Môže mi niekto prosím, pomôžte mi v tomto ohľade. Zvyšok môjho projektu je takmer kompletná a ja zúfalo potrebujú tento čip. Tiež môže niekto navrhnúť nejaké iné takéto čip (s mikrokontrolérom rozhrania a samozrejmý datasheet), ktorý je jednoduchšie získať.

Vlastne som začal pracovať na rovnakom projekte výstavby odtlačkov prstov na hardvér. Máte nejaké referencie na odtlačok zodpovedajúci? Snažím sa niekoľkých open source už odtlačok ALG, ale výsledok nie je prijateľný vôbec. Najlepší z nich je asi 20 FRR a 30 FAR. Zaujímalo by ma, či by nám pomôcť?

Ahoj, ja som pracoval na odtlačok prsta zodpovedajúce systém. Urobil som munitiae ťažbe, ale Hevea neurobili zodpovedajúce. Mám predstavu o tom, ako na to a bude sa snažiť a nahrať papiere. Dostal som mbf200, ale to ešte nevyskúšali. Môžete mi dať akékoľvek radí, ako som sa pokúsiť získať obraz, pretože sa zdá byť trochu úzkostlivý.

môžu u Povedzte mi prosím, ako to u Kúpiť / vzorka MBF200? je spájkované tak, aby mohol byť použitý v DPS priamo.?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back