problém pomocou kadencia stability (STB), analýza

E

eejli

Guest
Mám operačný zosilňovač so spätnou väzbou RC. Som kontrolu jeho bežnom režime stability pomocou funkcie STB. Ukazuje sa, že tam sú dve slučky v spoločnom režime cestu a STB vráti mi výsledok nestabilné, ktoré môžu vyplynúť z chvosta aktuálnej výstupná impedancia zdroje obmedzené. Otázkou je, ako môžem vedieť, ŠtB záveru, že slučka nie je stabilná, je správne? Vzhľadom k tomu, diferenčné cesty stabilita je veľmi dobrá. pri použití funkcie STB musím zobák nad slučkou, alebo len dať do série s iProbe slučky bez prerušenia slučky. Vďaka.

Pokiaľ viem, nemusíte rozbiť slučky. Ak je slučka CMFB je nestabilný potom je to problém, ktorý by ste mali riešiť. Nemôžete mať funkčný operačný zosilňovač s oscilačný bežnom režime

Môžete použiť AC analýzy a používať veľký LC prerušiť slučku pri vysokej frekvencii.

Pre vícesmyčkové analýzu stability, mali by ste skontrolovať vnútornej slučky prvý a vonkajšie slučky kontrolu neskôr. tak vo vašom prípade by ste sa mali uistiť, CMFB má dosť vo fáze, potom pokračujte v ceste spätná väzba RC. Dúfam, že to pomôže S pozdravom, Smart

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back