Problém medzi EDK 6,1 až 9,1

L

LatDrIvE

Guest
Dobrý deň všetkým, Mám problém, keď sa snažím spustiť projekt vytvorený v EDK verzie 6.1 na 9.1. Keď som otvorenia projektu programu mi jeho aktualizáciu v aktuálnej verzii. Potom je aktualizovať, ale program vyskočí výnimka chyba v GUI. Projekt súbory sú aktualizované úspešne, ale pri aktualizácii IP verzia potom robí chyby. Viete, čo mi spôsobuje tento problém? Ďakujem vopred

Videl som to isté v projektoch ISE. Zdá sa, že oni len testovacie upgrade z jednej verzie starší. Napríklad, že testovacia verzia 9, ktorý je možné aktualizovať súbor verzie 8, ale verzia 7 alebo starší. Vyriešil som to tromi rôznymi spôsobmi. 1. Update na strednej verzia prvé, rovnako ako verzia 8 a potom upgrade, do verzie 9. To predpokladá, že máte priebežné verzie a že sú stále zavedená. 2. Spustite aktualizáciu dvakrát. Niekedy sa pri prvom prechode zlyhá, ale je dosť ďaleko, že druhý priechod a dokončiť prácu. 3. Otvorte projekt vo verzii 6 a tlačiť snímky obrazovky všetkých nastavení a konfigurácie obrazovky. Potom začať nový projekt vo verzii 9 a zadať ručne obnoviť projekt. Aj keď to znie ako veľa práce, to naozaj nie je. Môžem obnoviť projekt tak v oveľa kratšom čase, než je potrebné k inštalácii strednej verziu softvéru. (So softvérom od firmy Xilinx ISE, nie je spôsob, ako ušetriť od všetkých nastavení. Preto som stále vytlačiť zábery obrazovky, aby mi pomohol nastaviť nové projekty a ako záložný zapouzdřit sa zrúti a jej projektu.)

Vďaka za pomoc:) Problém je, že i dont mať verzii 6.1, aby z vás sprievodca. Akékoľvek iné riešenie na mysli?

Ak je verzia ste ich 9,1, potom sa vaše možnosti sú obmedzené. Ja by som Kontaktný Xilinx. S najväčšou pravdepodobnosťou, že vás vyzve k FTP tento projekt pre nich. Oni potom môžu aktualizovať a poslať ho späť. V opačnom prípade je nutné kontaktovať pôvodného autora projektu, aby zistili, čo nastavenia, on alebo ona používa. Ak máte zoznam vložených súborov, knižníc, a všeobecné nastavenia, ktoré ste si asi znovu vytvoriť projekt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back