Problém inštalácia USB JTAG ICE APEX-emulátor.

K

kostbill

Guest
Dobrý deň. Je mi ľúto, ak je to off-topic, ale neviem, kde sa opýtať. Mám USB JTAG ICE APEX-emulátor a chcem ho používať na načítanie kódu ADDS21161 sa nachádza v EZ-KIT Lite rady. Problém som čelí, je, že nemôžem nainštalovať emulátor. Snažím sa nainštalovať podľa pokynov v *. pdf súbore, SAI je, že keď PC bude opýtajte sa ma "Vyhľadať najlepší ovládač pre vaše zariadenie", mal som zvoliť ApexICE.inf súbor, ktorý sa nachádza na CD -ROM. Ak sa tak stane, vyberiem ApexICE.inf ale potom Wizzard najvyšších kontrolných inštitúcií, že. "Windows našiel vodič, ktorý je bližšie zápas pre toto zariadenie ako je váš súčasný ovládač k inštalácii ovládača systému Windows nájdený, kliknite na tlačidlo Ďalej C: \\. Winnt \\ inf \\ usb.inf "Keď som sa vybrať to (nie je tam žiadny spôsob, ako vybrať ApexICE.inf), potom Wizzard SAI, že:" Došlo k chybe pri inštalácii zariadenia sa inštalácia nepodarila, pretože funkcia ovládač nie je určený pre túto inštancie zariadenia ". Keď sa snažím kliknite pravým tlačidlom na ApexICE.inf a nainštalovať, to nerobí nič. Mám WindowsNT tu. Ďakujem vám za mucy. Účet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back