[Problém] Fedora4 + icfb5141 usr3 / 4?

W

wccheng

Guest
Vážení, existuje nejaký problém v Fedora4 + icfb5141usr3 a Fedora4 + icfb5141usr4. Dúfam, že niekto mohol povedať mi riešenie. Pre Fedora4 + icfb5141usr3: Mohlo by sa spustiť rohu analýzy a scanwave priebehu diváka. Ja len viem, že to je spôsobené problémom Java. Avšak, ja neviem, ako by som mohol vyriešiť. Mohol by niekto učiť? Navyše, úspory štátu okrem analógového prostredí problém. Aj keď som ho zachránil, a skontrolovať zložku, je k dispozícii v. Artist_state, nemožno načítať späť. PREČO? Pre Fedora4 + icfb5141usr4: Existujú nejaké zvláštne problém. Nemohol som spustiť TRAN, DC, AC analýzy. Avšak, to nemôže spustiť PSS (niečo potrebovať strašidlo alebo spectreRF). Je to proste výzva čakanie k dispozícii strašidlo simulátore. Som si istý, že som si tento simulátor licenciu. Tiež som skontrolovať lmstat. Je to naozaj dostať licenciu, keď som simulovať. Avšak výzva z okna len povedať, čaká licencie. Neviem, ako by som mohol tento problém vyriešiť. Vie niekto riešenie? Vďaka wccheng

MMSI je ďalší nástroj Cadence. Je to Multi-Mode Simulator. Môžete si ho stiahnuť z webovej stránky kadencie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back