Prispôsobenie Circuit Help

T

thered

Guest
Zdravím všetkých,

Potrebujem, aby zodpovedali 912MHz SAW zariadenia do 50 ohmov v jeho 10% frakčnou šírku pásma, ktorá má len 1 port.Urobil som už príslušný návrh siete.Teoreticky by to fungovať, ako je vidieť v prílohe pdf.Potom som optimalizovať pomocou ADS ADS potom rozloženia hybnosti.Vyzeralo to dobre.Potom som postavil rady a výsledky neboli podľa očakávania.

Mám detailné môj návrh procesov v priloženom pdf a som zaradený do výsledkov.Potrebujem poradiť, čo robiť, ako I'm stuck.Odpusť mi, pomocou trochu neformálne a menej odborného jazyka na priloženom pdf.Mám úhľadne usporiadané to najlepšie, čo som mohol.Ak existuje niečo, čo by som mala objasniť, dajte mi prosím vedieť.I'm stuck a jediným miestom, čo mne napadlo požiadať o pomoc, je tu.

Len som sa naučil, ako optimalizovať pomocou exponenciálny rast, ale používal som reklamy viac ako rok už.

Vďaka za pomoc vopred!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Podeľte sa o návrhu súboru, ak je to možné.
Detaily, ktoré ste poskytli, sú nedostatočné.

nazdar.JÁ mať presúvať svoje reklamy projektu vo forme zips.

http://dl.getdropbox.com/u/602818/912MHzSAW_prj.zip

Súbor opisy, nájdete v sieťach zložky; ads2008 bol používaný na ceste a já nevím, jestli tam sú nejaké problémy s kompatibilitou

ver2optimize.dsn: použitie len ADS usporiadanie, som vstupného súboru do dátové polia, kde bol účinok SMA konektorom prijatých na účet (teoreticky).Potom som optimalizovanú štruktúru pre 50 ohmov zodpovedajúce hľadá do prístavu 1

ver2optimize50ohm.dsn: kopírovanie optimalizovanej siete z predchádzajúceho súboru, já vytiahol z údajov krabice a nahradila ju Port2 (Z0 = 50).Teraz už viem, aké štruktúry odrazu vyzerá ako by sa díval do portu 2 a zároveň zastavuje port 1 s 50ohm zaťaženie od portu 1 je stále ukončuje Z0 = 50.Teraz, keď som túto informáciu, som zaznamenal niekoľko bodov, ktoré by sa stala moja 'cieľa', keď som optimalizovať štruktúru.

ver2optimize50ohm_1b.dsn: po nastavení štruktúry prostredníctvom moment hybnosti a importu moje zložka späť do reklamy pre optimalizáciu rozloženia, aj optimalizované tak, aby zodpovedali s22 predchádzajúceho súboru.pozri súbor dds, ako blízko svojho cieľa odpovede a hybnosť optimalizované odpoveď zápasu hore.Rovnako aj použité moment mw miesto rf ako posledne mi dal nejaké varovania.aj aj pre vstup 0 hrany ok, takže to bude určiť, čo hrany rozmer by mal byť a myslím, že sa 40 bodmi na vlnovej dĺžke v tom simulácia

Nakoniec, keď sa pozrieme na posledné 2 pozemky o mojej pdf súbor pripojený aj predtým, uvidíte reálne a imaginárne s22 po skončení port 1 s 50 ohm load, že som si.výsledky sú preč.Ak aj pripojené záťaže som sa na príslušné port 2 a pozrel sa na port 1, kde očakávajú, že aj 50 ohmov kompenzácie, som tak off.

sa hodí ma robiť HFSS miesto?keď si každý pruh linky ručne FABRICATING každý a ich pripojenie konektora, to by bolo moc práce?Premýšľal som o tom, ale to môže pokaziť celú vec, ako sa veci zmenia, keď som si tričko štruktúry pre príklad.

Ďakujem vám za čas pozrieť sa do môjho problému ...any help / poradenstva je veľmi oceňovaná.

Nemám reklamy, takže nemožno spustiť súbory.Ale niektoré základné quesitons:
"912MHz SAW zariadenia na 50 ohmov v jeho 10% frakčnou šírku pásma, ktorá má len 1 port."

Čo myslíš tým 1-port?Je to 2 terminál rezonátora, 2 port filter?Vo svojej prvej príspevok, nechcete zobraziť žiadne pozemné spojenie v umelecké dielo.Sú tam žiadny dôvod pripojenie k pile zariadenie?

SAW zariadení čo mám, je snímač skladá zo snímača s reflektormi na oboch stranách snímača.Len port mám pripojený len, že jeden prevodník a niektoré informácie získané v závislosti na reflektor reakciu, ktorá by mohla zmeniť napríklad s teplotou, ale nie drastických zmien v impedancia vôbec.Prípad dôvodu prístroj bola napojená na dno šálky sma zvaru.Už som niečo podobné (zodpovedajúce zariadenia k anténe) na 250MHz SAW zariadení, kde je podrobný návrh tu http://purl.fcla.edu/fcla/etd/CFE0001205.Ale pretože som varaktory a variabilný tlmivky, že bolo ľahšie pre mňa.Teraz, keď som na 912MHz, môže koncentrovaný komponenty sú príliš malé pre dobré tlmivky a kondenzátory, takže som sa rozhodla urobiť mikropáskových.

Vďaka! [/ Url]

Zaujímavý dokument, ale bohužiaľ nie je čas čítať teraz.Možno niekedy.

Nechápu, čo máte na mysli zápas.Videl zariadenie, nech je to čokoľvek, nemá 50 ohm odpor "skryté" vo vnútri to niekde.Definícia zápas je
1) transformovať impedance 50 ohm pre externé zariadenie zodpovedajúce odpor
2) conjugately zrušiť reaktívne impedancia

Vzhľadom k tomu, že nemáte definované zariadenia odpor, nemôžete nič zápas.

Znie to skôr len chcete odraziť signál mimo zariadenia SAW a meranie návratnosti fázového posunu.Ak je to to, čo sa snažíme robiť, prečo potrebujete impedancia zápas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back