primitivy knižnice pre Kejdens IC5

S

sutapanaki

Guest
Nazdar,

Môže niekto vysvetliť, ako vytvoriť primitívne symboly pre IC5 kadence VIRTUOS.Mám modely tranzistory, odpory, čiapky
atď ale nemám symboly tých používať v Schematický nákres a potom na netlist pre simuláciu.Potrebujem vytvoriť symboly, ale nevím jak.
Modely nie sú pre strašidlo.

IC5 obsahuje knižnicu analogLib všetky analógové komponenty (BJT, PMOS, NMOS, rezistor, kondenzátor, napätia a prúdu zdroje a tak ďalej).Táto knižnica icludes symboly s vlastnosťami pre prepojenia na modeli a simulátor (vytvoriť netlist).Na začiatok stačí schematickom designu.Neskôr si môžete vytvoriť vlastnú knižnicu, ale v tomto prípade odporúčame použiť jednotné symboly (ako je tomu v analogLib) pre novú knižnicu.V opačnom prípade budete mať problém s schematickom, ak chcete zmeniť knižnici vo vašom designu.
Ty uvedenej nemáte prízrak model.Akú máte modelu (najmä pre tranzistory)?

Áno,
to je pekné.I podozrenie na niečo takého.Môžete mi vysvetliť, ako prepojiť konkrétne simulátor na tieto symboly z analogLib.Ak dôjde k tomu vôbec.Alebo snáď bod mi k dokumentu, pokiaľ môžem prečítať o všetkých špecifík.Existuje ešte jedna vec - v mojom modely zložiek sú opísané ako subcircuits s bandou parametre.Takže potřebuju symboly pre volania subckts.Je to možné s analogLib?Modely sú pre e1do

Je veľmi ťažké vysvetliť, ako používať Kejdens na pár slov.Prečítajte Kejdens dokumentácia
Skladateľ Užívateľská príručka: o upravovaní vlastností
AnalogArtist Užívateľská príručka: o tom, ako nastaviť cestu k Vašej model knižnice a spustenie simulácie
Strašidlo Referencia: o model syntaxí.
Veľa šťastia.

Typ icfb &
potom goto
Nástroje -> Správca knižnica v ponuke Nástroje na CIW

vybrať zo základnej knižnica Manager

tu zahŕňa takmer každý používa spoločné základné zložkou.
Veľa šťastia

Stačí premenovať model a značka s rovnakým názvom.Máte možnosť simulovať pomocou prízrak alebo Hspice.Ktorý z nich si vás?

Ani jeden z nich.Mám modely eldo.Simulátor je už integrované v analógovej umelcov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back