Prihlásiť sa na stránky s našimi skrýva IP a po hlásení.

T

Trishool

Guest
Ahoj, chcem vedieť, ako sa môžeme prihlásiť do webovej stránky, anonymne, vytvorte si účet u inej IP?. Existuje spôsob, ako môžeme schovať našej identity z webových stránok Ts

skúste použiť tunelovanie softvér, ako je GPASS a ultrasurf

Nastaviť svoj webový prehliadač používať proxy server, a potom hľadať Google pre zoznam anonymných proxy serverov.

Vďaka hoši, moje potreby je chcem Hide My IP z hlavného webu, je to pravé riešenie. Chcem sa oklamať, že som prihlásenie z Japonska, a skryť svoju identitu plne z ich webu. TS

Ja neviem, či by to mohlo help.In našej univerzite niektoré webové stránky sú úplne zablokovaný a nemožno ich otvoriť, tak sme sa používať proxy servery pre prístup k nim, ako je www.kproxy.com . To vyjde, pretože proxy webovej stránky nie je blokovaný, takže prístup k týmto webových stránok prostredníctvom týchto proxy servery: wink: [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size], alebo Môžete použiť www.youhide.com ako proxy server. Keď som otvorila webovú stránku, a to bez proxy server, má krajina meno sa objaví pod písmenom "E". Teraz som otvoril www.google.com cez proxy server tam bol žiadna krajina name.Maybe keby ste mohli nájsť každý proxy server, ktorý sa nachádza v Japonsku a používať, môžete zobrazovať ako sa prihlasujete z Japonska.

Vďaka hoši, Prečítal som všetky vyššie uvedené obsah som proxy softvér, ktorý hľadal proxy IP. Teraz, keď som prihlásený na tento http://www.ip2location.com/ My mieste bol zmenený na Ruskej federácie WOW. Teraz, keď sa tento proxy som Prihláste sa na web, webmaster so mnou z tohto umiestnenia. Je Cookies má niečo spoločné s tým všetkým? ktoré sú uložené v počítači. tieto proxy servery doesnt Zdá sa, že blokovanie cookies? S pozdravom TrTsHooL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back