Prierez pohľad s Cadence Virtuoso usporiadanie editor?

Nie som veľký odborník, ale ako som pochopil, že tento nástroj používa boolean rovníc a nevedie k zväčšovaniu a zmenší na model fyzickej vrstvy, takže v zásade by malo byť možné vykonať niektoré medzery a hrúbky kontroly. Všimol som si, cez výplne sú menšie než priechody sám, takže myslím, že to vlastne je možné získať niektoré z postranných efektov, ktoré uvažujete o. Práve som odovzdala Vaša správa pre chlapík, ktorý napísal nástroj, čo má na srdci. V strednej-time, stále čakám na stiahnutie verzia vyskúšať sám. Roger

Snažil som sa beh Koala a rendering nand4 príklad, ale mi táto chyba: Shader "Koala" - Shader objekty, ktoré nie sú podporované niekto, ako vyriešiť tento problém?

Koala sa zobrazí toto chybové hlásenie, ak zistí, že grafická karta, alebo nainštalované OpenGL ovládače sú posledné dosť podporovať per-pixel rendering techniky. Pretože takmer všetky súčasné grafické karty do objektov podporou Shader, je možné, že koala nesprávne detekované video nastavenia. Všetky informácie, ktoré by mohli poskytnúť o konfigurácii počítača by bol obrovskou pomoc pre nás: niekoľko príbuzných chybových hlásení podanej proti tomuto problému, ktorý sa aktívne skúma a ktoré, ako dúfame, že riešenie pre ďalšie beta aktualizácie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back