Pri teste rýchlosti pre DFT?

F

feel_on_on

Guest
Ahoj, všetky tok nasledujúce: 1. syntéza, zostaviť návrh 2. vložiť skenovanie reťazca, zapisovať do súboru SPF 3. vložka OCC ovládač pre DFT test, napísať SPF súbor je tok správny? niekto mi môže dať nejaké rady! Vďaka

[Quote = feel_on_on] Ahoj, všetky tok nasledujúce: 1. syntéza, zostaviť návrh 2. vložiť skenovanie reťazca, zapisovať do súboru SPF 3. vložka OCC ovládač pre DFT test, napísať SPF súbor je tok správny? niekto mi môže dať nejaké rady! Vďaka [/quote] Toto prúdenie je rovnaká ako normálne skenovanie vkladanie! v rýchlosti, musí byť rôzne ... obrad! Som si istý, NT ABT AT-rýchlosť! luking pre ostatné odpovede! Shiv

Musím hájiť nejaké neznalosti tu, pretože som nepoužil tohto toku. Ale ak idete na Solvnet a prečítajte si, aké doklady je tam, zdá sa, že pomocou OCC (predpokladám, že to znamená, on-chip Clock Control) vyžaduje veľmi málo viac, než len nejaké ďalšie konfiguračných príkazov - môžete insert_dft ako normálne, a písať test protokolu. Tok je optimalizovaný pre DFTC-> TetraMAX. TetraMAX vytvára pri rýchlosti skenovania vzory. John [url = www.dftdigest.com] DFT Digest [/url]

Vďaka za všetky chlapa odpoveď. Ale, ako robiť na rýchlostnej skúške vy? napíšte hodiny správcu alebo iné nástroje?

Píšeme OCC rúk, nemyslím si, že OCC generovať bude fungovať dobre, mali by ste vedieť, ako pracujú OCC. Mentor má nejaký papier na web, môžete nájsť v tých papierových.

Dobrý deň, môžete prosím rozšíriť skratky používané v príspevku, aby bolo jasnejšie. Pri rýchlosti DFT je technika používaná na testovanie obvodov pri normálnej rýchlosti, zatiaľ čo v všeobecné skúšobné proces používa pomalé hodiny namiesto funkčných hodín. [Quote = feel_on_on] Ahoj, všetky tok nasledujúce: 1. syntéza, zostaviť návrh 2. vložiť skenovanie reťazca, zapisovať do súboru SPF 3. vložka OCC ovládač pre DFT test, napísať SPF súbor je tok správny? niekto mi môže dať nejaké rady! Vďaka [/quote]

V DFT by mal byť ATPG, TFT režimu. TFT režim je na rýchlostnej skúške, nie plnej rýchlosti test. V TFT test, mala zamestnať U PLL tvoriť rýchlosťou hodín. všeobecne používajú SCAN_EN prepnúť shift_clk a otvoriť okienko / capture hodiny. actully otvoriť okienko / capture hodiny je najvyššia frekvencia v dizajne. U možno pripojiť nástroj DFT dodávateľa, budú Telde u.

Dobrý deň, mám vložiť OCC prístroja do môjho designu rýchlosťou test.But niektoré registra v OCC regulátora non-scannable.please mi povedať, ako sa robí hodín regulátora pre snímanie Na-Speed testovanie Prosím, odpovedzte mi čo najskôr possible.Thanks veľa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back