Prezeranie albumov a ich popisy

J

jpanhalt

Guest
Dnes ráno som si všimol, album s výjavmi z celého amerického Juhozápadu. Boli to krásne. No, Ohio nie je len 12 týždňov OSU futbalu na jeseň, tak som sa rozhodol po nejakej miestnej fotky tiež. Napísal som krátky popis, ale nemôže zobraziť v albumoch. Iba čas ukáže, že je, keď zadám editačného okna. Nemám naozaj potrebujú popis - ja už viem, čo sú obrázky. Existuje spôsob, ako zobraziť popis ostatné spojené s ich albumu? John

Vidím vaše album fotky bez problémov. Skvelé fotografie.

To je popis pre každý obrázok, ktorý poskytuje kontext a nemôže byť videný ostatnými, ako najlepšie môžem povedať. Existuje jednoduchý spôsob, ako pripojiť verejné zobraziť popis? Alebo som možno len neviem, ako to urobiť. John

Vidím, popis: Traktor strany SPS P38 zníženej 504 SW štvrtenie skončil VSM prosím príspevok screenshot, pretože snáď nemôžem pochopiť, o ktorom je reč popis.

To sú len štítky z lokálneho počítača súbor. V popise som pripojený na verejnú interpretáciou je toto: Veličenstvo obrázkov bigdogguru je z amerického Juhozápadu nemôže byť uzavreté v Ohio - sme úplne chýba naozajstné hory. Ale stále máme pekné scenérie. John

Vitajte späť, mám tento problém preskúmať, vyzerá to, že sa bude v budúcom upgrade. Ospravedlňujeme sa za problémy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back