Prevod vlak pulzu do jediného impulzu

W

watertreader

Guest
Dobrý deň, rád by som vedel, či je rovnako previesť sériu vlakových impulzu rovnaké časové obdobie do jedného impulzu v rovnakom čase šírky elektricky?
43_1199887619.jpg
Vďaka!

Veľmi ľahko, použite binárny čítač. Môžete si vytvoriť tieto od žabky alebo len kúpiť. Google sa a budete mať viac než dosť informácií. Čo ste vlastne robil, je delenie hodiny (hodiny divízie - čo je ďalší termín hľadať)

Iba vtedy, ak viete, počet pulzov v rade vopred. V opačnom prípade budete musieť zaviesť krištáľu loptu do obvodu tak, že je schopný predvídať budúce (keď vlak zastaví).

Môžete použiť retriggerable jednorazový, ktorého doba je trochu dlhšia než pulzy. Tak, každý pulz znovu spustiť jeden-shot. Po poslednom pulzu, však bude jednorazový nesmie byť spustený, a potom, čo vyprší jeho výstup pulz skončí. Takže to je jeden impulz bez ohľadu na to, koľko vstupných impulzov. Pozrite sa na 555 list, som si takmer istý, že je príkladom takéhoto obvodu. Jediný problém je, ak naozaj potrebujete výstupný impulz do konca presne na zostupnej hrane posledného impulzu. Okruh som sa opísať končí svoj výstup pulz po jednom období (vlastný čas) po poslednej nábežnej hrane dostal (po nábežnej hrane posledného pulzu)

Ahoj moje otázky, ktoré sa podobne ako tento. Ako je možné vygenerovať 25ns jeden impulz? vďaka

Pozri odkaz nižšie Všetko o 555, [url = http://www.doctronics.co.uk/555.htm] 555, [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back