Prevod Verilog korenie pre LVS v Draculovi

J

jelydonut

Guest
Môže mi niekto povedať, ako a miesto mňa tým správnym smerom, aby zistili, ako previesť netlist Verilog na korenie netlist pre LVS. Mám SPICE model. CIR pre štandardné bunky. Vďaka jelydonut

Dobrý deň, nemusíte prevádzať Verilog netlist na korenie netlist pre kontrolu LVS. V skutočnosti, Verilog netlist býval najvyššej najviac modul / Makro v kombinovanom režime design. Skontrolujte tiež, či tieto príkazy, "van" a "nver" a "kon". S pozdravom,

V IC5033 nemusíte, pretože to bude ešte trvať netlist Verilog dovnútra Ako IC5141, ktorá už nie je podporovaná v Draculovi. Díval som sa na príkaz van, ale ešte som si nie ste istí, ako ju používať. jelydonut

Môže sa pokúsiť tento fomat, alebo vytvoriť dávkový súbor spustiť tiež. #! / Bin / csh-f # mkdir vlib mačka cds.lib DEFINE vlib. / Vlib EOF van your_verilog_netlist.vpr-CD cds.lib-lib vlib # # LOGLVS

[Quote = ls000rhb] V Calibre, v2lvs je príkaz len na to [/quote]:! Oops: ... Áno, zabudol povedať, príkaz v2lvs je v kalibru. ls000rhb, vďaka za opravu. S pozdravom,

Importovať Verilog netlist a potom export CDL súbor, môžete spustiť LVS v Draculovi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back