Prevod schémy na stripboard PCB rozvrhnutie

E

Electro-Squirrel

Guest
Aký je najlepší spôsob, ako sa naučiť čítať schéma a previesť to na rozloženie PCB, atď perfoboard stripboard?

Stručne povedané - Prax dlhá odpoveď - myslím, že môžete hľadať na internete praktické pokyny pre ktorú sa stripboard PCB. Avšak by som vážne odporúčam vám len skočiť a učiť sa praxou. Začnite s jednoduchými obvodmi, ktoré obsahujú len 6-12 komponenty potom postupujte smerom nahor. Aj v prípade, musíte sa naučiť symboly Schéma zapojenia je 101 miest na Internete, aby vás učili. Tu je len jeden Rýchlo som našiel h ** p: / / www.kpsec.freeuk.com / symbol.htm

[Quote = Electro-veverica] Aký je najlepší spôsob, ako sa naučiť čítať schéma a previesť to na rozloženie PCB, atď perfoboard stripboard? [/Quote] Jo! kevpat povedal, že už. Cvičiť, cvičiť, cvičiť ... : D proste neexistuje iná cesta. V tomto prípade je motto je: učiť sa praxou .

Súhlasím s tým. Prax je jediný spôsob, ako dostať dobrý. Avšak kontrola siete pre niektoré základné pravidlá. Zistil som, že to pomáha docela dost, pokiaľ ide o hľadanie chýb neskôr. Na zdravie Slayer

Áno. A vždy pamätajte, prax nevytvára dokonalosti, ale je stanovené, zvyk, dobrý a múdry zvyk robí lepšieho človeka. Zlyhanie sú súčasťou ... Neúspechov je korenie, ktoré dáva život, jej chute .... Ale samozrejme, úspech je ten, ktorý je nádherný! Príliš veľa zlyhanie je zlý: cry: No, moc už bolo povedané: D

Vždy používam druhú grafický papier a ceruzku komponenty palcov Po prvom draphed snaží kondenzovať usporiadanie tým, že malé zmeny, presné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back