Prevod RS-232 do USB na starom notebooku

P

PicBlaster

Guest
Dobrý deň, mám USB PIC programátor, ktorý chcem použiť na mojom starom notebooku, ale notebook nemá USB portu iba RS-232 porty. Som hľadať na internete, ale len našiel obvodov pre USB na RS-232. Dúfam, že mi môžeš pomôcť! S pozdravom PicBlaster

To je zradné. USB na serial tu nebude fungovať. Aby bolo možné komunikovať s programátorom USB, budete potrebovať USB Host. Ak váš notebook nemá PCMCIA slot, bude to oveľa jednoduchšie dostať PCMCIA karty USB. Ďalším riešením je otvoriť si programátor a skontrolujte, či je použitie USB-to-serial prevodník ako pl2303 alebo ft232 čipy. Môžete priamo z kohútika sériové signály.

Myslím, že nie je k dispozícii čip realizovať váš zámer, pretože tieto čipy nemá priestor k životu. väčšina z nás nepotrebujú týchto čipov. konverzie USB na RS232 môže mať zmysel, prevod RS232 na USB nemajú zmysel. S pozdravom [quote = PicBlaster] Dobrý deň, mám USB PIC programátor, ktorý chcem použiť na mojom starom notebooku, ale notebook nemá USB portu iba RS-232 porty. Som hľadať na internete, ale len našiel obvodov pre USB na RS-232. Dúfam, že mi môžeš pomôcť! S pozdravom PicBlaster [/quote]

Vážení PicBlaster, chcem vedieť, webové stránky, ktorý našiel obvodov pre USB na RS232. Môžete písať na e-mail: thixxxx@sltnet.lk / xxxx@gmail.com [size = 6] [color = red] MOD: Váš e-mail ID je odstránený. Ak predpokladáte, že každý člen sa s vami spojiť cez mail ID, prečo ste joiined forum? Fórum je otvorené pre všetkých. Môžete zdieľať nič otvorené. Nabudúce ťa vidím pýtať niekoho na mail, budete si varovanie. [/Color] [/size]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back